Ahojte zeny poradte. Som uz tri dni v nemocnici s mojim 8 mesacnym zlatom. Stale horuckuje. Kazdym dnom viac a viac vyhadzany. Nic mu na to nedavaju len kupele a paralen. Ked sa zda ze je uz dobre tak pride horucka. Asi sa zblaznim. Nik mi nevie odpovedat na otazky. Viem ze su sviatky, ale uz som zufala. Doktorka ho pomaly ani nepride kuk a ked sa spitam sestricky ci nexsistuje nejake antivirotikum aby mubto trochu pomohlo bojovat tak len mihne plecom. Je to normalny priebeh choroby alebo sa mam bat.
Deti mojej kamarátky si tym tiez prešli. Lekár im odporučil vitamín c a b užívať plus nejakú vodičku z lekárne na potieranie proti svrbeniu,
No fenistil mame aby ho to nesvrbelo.
@3petka osobne som sa s tým nestretla,ale mala ju asi pred mesiacom dcera kamarátky(17 ročná)......lekári jej tiež nič nedali,len na zníženie teploty a mala pluzgiere na tvari ,rukách a nohách,vyzeralo to desivo,cela choroba pominula do 2 týždnov a nemá ani jazvy,,,len ju to bolelo a pluzgieriky jej praskali:(...držím prsty,nech to čo najskor prebolíte,žial asi na tento druh niesu ine lieky...ani oni nič ine nedostali