Choroba dieťatka týždeň pred dovolenkou

14. júl 2024

Ahojky, mala mi teplotuje 4,5 ročná od včera. Boli ju nohy a hlava. Za týždeň v nedeľu odchádzame na dovolenku. Boli ste v takejto situácii? Je možné že stav prejde a nakoniec pôjdeme alebo to mám rovno zrušiť? Zajtra ideme doktorke ale nemám z toho dobrý pocit. Pred týždňom mala laringitidu potom kašeľ od včera horúčky no od kedy začali prázdniny sa točíme v chorobách.

januska12323
14. júl 2024

Pôjdeš k lekárke a uvidíš.

majusikk
14. júl 2024

Bola som tak pravidelne do dovolenky sa vylieci

zuzanaete
14. júl 2024

Najlepsie si poznas dieta a vies, ci je zvycajne za 2-3 dni ok alebo sa to taha dlho. Tyzden je dost dlha doba na vyliecenie.

jesenzima
14. júl 2024

Aj náš tak mal. 40 teplota, kašeľ... Jeden celý deň prespal a už je fit. . dr vravela, že len viroza. Držím palce

gab1sol
14. júl 2024

V mojom prípade by som z toho hlavu v smútku nemala, viem, že moje deti sú po 2-3 dňoch v poriadku, po týždni by boli fit. Ale viem, že sú aj deti, ktoré sa z choroby dostávajú aj dva týždne. Ty musíš vedieť, ako na tom tvoje dieťa je, ty ho poznáš najlepšie. Držím palce a prajem skoré uzdravenie.

jankafark
14. júl 2024

Podľa mňa bude ok .. moja na dovolenke bola chorá jeden deň mala teplotu až 39 a na druhý deň sa už kúpala bola úplne ok ..

gelifil
14. júl 2024

najskor to prejde...ak nehrozi napr. ochorenie kiahne apod...

lulu0123
14. júl 2024

Tyzden je dost.Zajtra k lekarke.To uz aj crp moze urobit. My sme isli cez jarne prazdniny na Zanzibar, dcera v sobotu predtym brutal zapalene oko, hned sme utekali na pohotovost,par dni na to horucka.Dostala celkove atb, do odletu bola ok, akurat na dovolenke este doberala lieky.
Hlavne cim skor riesit s dr.

siska53
14. júl 2024

Nasi ochorelo vlani tak, ze nesli do tabora, brali atb. Dcera dokonca tak, ze uz sme mali ist my da dovku, tak este na dovolenke brala 2 dni atb. Lenze kazde dieta je ine...ty vies, asi aky maju priebeh jej choroby . Nasi su zvacsa do 2-3 dni akoby fit... Ved uvidite..tyzden je dost... A skore uzdravenie.

1mina
14. júl 2024

To asi len musíte počkať ako sa to vyvrbi...my sme teraz tiež zrušili, teda horko ťažko preložili 🤦 najprv dcéra tiež týždeň pred tým horúčky vravím si snáď len viróza, druhý deň k.o. herpeticka angína, pár dní po nej syn a dnes sme mali odchádzať anmam to už aj ja 🤦 na porazenie