Ahojte žienky. Moje dieťa ochorelo, malo horúčky, sopel. ATB. Tento týždeň neslo do jaslí. Od stredy už horúčky nema a ani nema taky sopel. Iba priesvitný. Dr povedala, zr este budúci týždeň nemam dať moje dieta do jaslí. Lenze ja musím do roboty. čo robiť?☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️
po chorobe je imunita vyrazne oslabena a rekonvalescencia by mala trvat tak dlho, ako trvala samotna choroba.
V dnesnej upomahlanej dobe, to ale nie vzdy ide.
Ak mas moznost ostat na OCR, alebo dovolenku, ci niekoho k dietatu z rodiny, tak to treba vyuzit.
Tak ci tak, priprav sa nato, ze o tyzden moze byt chore zase... Je to u malych deti normlne.
Das ho do jaslí a za pár dni budeš mat dieťa choré zas. Sa prestriedaj s muzom, alebo stari rodičia nech pomôžu ak sa dá. Po ATB je dieťa oslabené a schyta prvú chorobu čo pôjde okolo
@30ericka doktorka ti povedala dobre....kým nie je uplne fit, tak stačí jedno trošku soplavé alebo kašlajúce dieťa a choroba je späť....v jasliach a škôlke sa tým detským vírusom a baktériám nevyhne.....musí získať imunitu na tie detské vírusy.....nejako porieš aspom 3dni v budúcom týždni - mama, svokra, oparovateľka, dovolenka, študentka, striedačka s mužom.....naša začala chodiť minulý rok(mala 2roky) prvý mesiac 5dní v škôlke, druhý opäť len 5dní v škôlke.....aaž potom sa to zlepšilo, po januáre síce bola soplavá ale nie chorá takže do škôlky chodila, ale akonáhle začala viac sopliť alebo bol osplík zafarbený ostávala doma apsom 3dni
@30ericka veď do nedele uvidis, ale po antibiotikach je imunita oslabená a treba dát ešte po dobrati pár dní času sa zotaviť. Keď nemôžes mať tak dlho OCR, tka budúci týždeň nech ostane doma s dieťaťom manžel.
@30ericka Nedať dieťa do jaslí. Jasné nie ľahká situácia ale dr sa vyjadrila jasne. Tak buď ocr, dovolenka, niekto ochotní postrážiť ,rodina...