Dobrý večer ,chcela som sa spýtať mám pomaly predškoláčku ( ešte nechodí do školy) ,ale trápi ma toto posledný mesiac je stále chorá 2-3 dní oddych a znova dávame vitamíny behom 3 týždňov mala 2 antibiotiká
Teraz zase 4 dní bez AT a znova začali horúčky kašeľ podávam Paralen Ibalgin od kašľu lieky už som z toho hotová v pondelok budeme zase musieť ísť k lekárovi 😔😔má niekto skúsenosť vopred ďakujem za odpoveď
Skusenosti .. no je take obdobie keď su deti chore... treba to len prekonať tam ti nic viac nepomoze .. moje deti mali v priebehu 3 mesiacov 3x atb .. takze viem o com to je ... a ak to bude castejsie treba zajst na imunologiu
@dzulli1980 nerobila vyteri akorat nám prvý krát dala AT a potom nás zase za týždeň poslali na odber krvi a dali zase AT prešli 4 dni a znova horúčky a kašeľ 😔
Trvaj na výteroch z nosa, aj z hrdla ... dcéra sa takto trápila so streptokokom, tam treba nasadiť cielené ATB.
@dadka128 no práveže keď bola menšia tak sme chodili na imonologiu užívala aj lieky ,ale nejako to prešlo a už nás na kontrolu nezavolali ,teraz má do 3 týždňov 2× AT 😔 4 dní je od toho čo ich využila a znova horúčky a kašeľ
@dzulli1980 ďakujem v pondelok určite budem žiadať ,lebo stále ju dotovať liekmi je fakt nenormálne
ATB nie sú smerodatne....tie môžu aj uškodiť, tobôž, keď ich berie ako cukríky a pritom nemá potvrdene, že ich vážne potrebuje.... To je proste neuveriteľne. Véd výter, crp sú základ. Nad týmto by som sa zamyslela.
@maciatkolulu prvý krát jej akorát ketóny a bielkoviny namerali v moči povedali že je mierne dehydrovaná druhý krát jej už vyšiel aj crp zvýšený a dehydrovanost po AT bola ok všetko a zrazu tu máme znova ten istý kolobeh 😔
Pokial jej neurobia stery ant davaju od brucha a zbytocne. Presne toto robila nasa dr syn stale chory az jeden cas mal 14dni 40tky a co dajme zinnat. V jexem dem sme ho vzali na pohotovost doineho mesta lebp uz zufalstvo. Prva otazka ci boli stery - meboli. Cely cas mal nasadene zle antibiotika. Takato nasa skusenost s chorobami sme sa trapili 3mesiace
Viem co to je .. je to velke trapenie .. skus kalobu .. ja ju davam detom aj devit .. a od kedy nastupili teraz po prszdninach este chore neboli ... teraz mali 3 dni sopliky, ale neviem z coho boli lebo boli doma mala som volno z prace ale je uz po nich
Aha takže 1x na základe dehydratácie ATB a druhy x crp a? Citlivosť atď? Akurát sa zarába na rezistentnost. Niet sa čo čudovať, keď sa lieči "na slepo"
@maciatkolulu no veru áno
Idem zajtra nech spravia vyteri ,lebo stále horúčky kašeľ pretrvávajú boli sme dnes aj na pohotovosti spravili crp a zápal nemá 😮💨
No a robila pediatrička výtery z nosa, z hrdla? Či len tak šupla ATB?