Ahojte. 2 ročnej dcére ide práva noha viac dnu. Mám ísť s ňou k ortopedovi a on povie čo ďalej? Alebo rovno na rehabilitáciu? Vdaka
Pediatrovi som volala ale iba sestrička povedala že k pediatrovi. Len ja som hneď s tym začala že či tam potrebujeme výmenný lístok. Ale teraz rozmýšľam že čo vie urobiť s tým ortopéd? Cviky by nám ukázali skôr na rehabke nie?
@dettilv ja by som išla na fyzio
@dettilv my máme ten istý problém. Dcéra od malička zakaša jednu nozku dnu pri chôdzi. Pediatricka nás poslala na neurologiu a ortopediu. Zatiaľ sme sledovaní na ortopedii, každý polrok chodíme na kontrolu. Včera nám Dr povedal ze do troch rokov života dieťaťa sa nohy vyvíjajú a nerobia s tým nič iba sa to sleduje🤷 tiež som na nervy z toho lebo staršia dcéra to nemala. Odporučil nám v lete ju nechávať behať bosu po prírodnom teréne.
No už sme aj doma. Vraj tam nič nemá🤔tak ja asi skúlim alebo čo lebo fakt som to videla (a nie len na ale viacerí). Skúsim ešte nejakého súkromného fyzioterapeuta a keď aj tam povedia že to má ok tak už uverim 🤭
Pediatrovi, on vás pošle ďalej.