Syn má rok a pol, tri dni sople ale horúčku nema. Mám dilemu či ho aj chvíľu zobrať na čerstvý vzduch lebo doma munuz je dlho alebo počkať kým nebude úplne fit
My keď sme šli, dlho sa potom liečila z toho a to spávala stále vonku aj v zime do 1.5 roka. Keď sme to doma vydržali, sopliky zachvilu prešli a už nás vnútri nič neudržalo. Skoré uzdravenie prajem
Ja nechodim, vzdy to malo opacny efekt, z nejakeho dovodu dieta sopli virus a tak
Nasmu studeny vzduch robi na sople dobre, sice po prichode sa mu spusti ropovod (to aj mna) ale vo vseobecnosti sedenie doma nadchu nikdy neurychlilo
Ak sa cíti dobre tak áno, idem minimálne na dvor alebo na prechádzku a snažím sa vyhýbať iným deťom.
No.. ked zacalo dieta chodit do skolky, tak malo sople nonstop od oktobra do marca.Takze to by sme ani paty z domu nevytiahli.
@diewcatqoo
tak presne 🙂
Chodim von. Ved som doma, tak je jedno, ci sopli 5 alebo 8 dni.
Ty tiez s nadchou nesedis doma
Jasné. Inak by bol syn od narodenia trištvrte života vnútri, keďže mu staršia nosí sople zo škôlky 😄
Ci kasel ci sopel, kym nie su ko ide sa von. 👍Teraz oba potomky inkl ja soplia ,boli sme sa vsetci kupat 😁 a na 99% sme boli vo vonkajsom pri 0st .
Ano, ked nema teplotu a vonku nie je zle pocasie (silny vietor, lejak a pod., zima nevadi), tak s nim chodim von. Aspon na taku kratsiu prechadzku, nic fyzicky narocne. Dokonca nasa pediatricka pohyb vonku odporuca aj pocas choroby - samozrejme v zavisloti od zdravotneho stavu.
Ahoj,ja chodím.vlhky vzduch mu len urobí dobre.najmä ak je vykurovacie obdobie.sliznice sú ešte viac vysušené