Chodíte s deťmi von, keď sú choré?

6. máj 2021

Syn mal 3 dni teplotu, dnes zatiaľ nemá a vyzerá lepšie aj keď stále kasle a ma nádchu. Rozmýšľam že by som s ním išla von na dvor, lebo sme neboli celé tie tri dni. chodíte aj vy von keď deti nie sú úplne zdrave alebo myslite že je to skoro a ešte by mu to mohlo uškodiť?

anjelicek26
6. máj 2021

Nesla by som. Dnes zatial nema je dobry znak, ale von by som sla, ked bude bez teploty aspon tie dva dni. Inak sa mu to akurat tak moze vratit. U nas je mimoriadne hnusne pocasie, premenlive, neviem ako u vas..

patka06
6. máj 2021

Pokiaľ nemá teplotu, tak by som von išla. V kľude prechádzka, žiadne bláznenie a behanie. Čerstvý vzduch na uvoľnenie kašľa len prospeje.

vandica
6. máj 2021

Ešte by som zostala deň doma keď mal toľko dní teplotu. Ak mu dnes bude lepšie celý deň a bude bez teploty, tak zajtra by som išla keď bude pekne vonku.

kkovacovak
6. máj 2021

Tiež by som šla. Posilňovať imunitu. Kým nemá nad 38 tak to ani nie je teplota. Samozrejme len kľudnú prechádzku. Vy tiež chodíte von keď máte sopeľ, kašeľ atď. Tak prečo by to malo byť rozdielne

bubibu
6. máj 2021

Tiež vždy dumam čo robiť. Pokial nemal odvčera teplotu, tak by som asi na chvíľku poobede išla alebo pockala do zajtra. Záleží aj od počasia. Ale keď sú deti bez teploty , tak sú von vždy aj so soplikom

frota3
6. máj 2021

Tak to zalezi od toho asko silno chore dieta je. Pokial je to len kaslik, tak par minut vonku uskodit nemozu, no ak ma velku teplotu, tak to by som ho napriklad von nebrala

luciannka83
6. máj 2021

S kocikom by dom na prechadzku sla. Behat po vonku by som ho nenechala.

mirusik55555
8. máj 2021

so mnou nechodili

ysseba
8. máj 2021

Pokiaľ už nemajú teplotu (myslím tak keď deň nemajú teplotu bez toho aby som podala lieky), tak ideme von. Ale len na prechádzku, žiadne odrážadlá, kolobežky, žiadne behanie. A samozrejme žiadne ihriská kde sú iné deti sú počas akejkoľvek choroby tabu. A tiež ak by bolo veterno a také nepríjemné počasie, tak to by som nešla.