Dobrý deň, prosím je tu nejaká mamička ktorá bola z dieťatom odstraňovať hemangiom chirurgicky?
Mala by som zopár otázok.
Kde ste ho boli odstraňovať?
Ako to prebiehalo?
Je to jednodňový zákrok, alebo je nutné ostať z dieťatom v nemocnici dlhšie?
Aké vyšetrenia sú pred tým nutné vykonať?
Ďakujem
@simona_11 podobme aj vysie dverke sa spravil ako 2 rocnej z vecera do rana stale vnoci zstrhla ledze bol na nose vsetko od krvi rano... Cakal ju nastup do skolky tak smuseli dat odstranit robil jej to plasticky chirurg
@jarmila2010 u mas tiez tak..spravil sa jej vsak po 2hych narodeninach zvecera do rana .. a too krvacanie otras kedze na nose vzfy zadrela najme vnoci a rano sama krv vsade
@jarmila2010
@slavomira236
Nám bolo povedané že ak to začne krvácať tak že to krvácanie nemáme šancu zastaviť. Že jediná možnosť je naozaj, naozaj rýchlo utekať do nemocnice. My to máme na krku
@simona_11 a odkiaľ ste? V Bratislave je na to chirurg, ktorý sa tym zaobera, pán Dr. Babala. Je veľmi milý a fakt odborník. My sme u neho síce len sledovaní, nakoľko dcére pomaly bledne a mizne. Ma ho na hrudi. Ak ho mate na rizikovom mieste a nešli ste do sirupu, tak ja by som zašla za ním.
ja som bola s dcerou...mala necele 2r..jej vybehol,az po cca 1r pod okom,taky vystuply ,kt z mini pehy vyrastol na cca 1cm...casto sme ho zatrhali a potom donekonecna krvacal..hlavne po kupani,ked som ju utierala ...tak kozna odporucila odstranit...urobili jej to na jednodnovke na chirurgii..a pred tym podstupila bezne predoperacne vyseztrenia...domov nas pustili este v ten den..ale zakrok robili hned rano...