Ahoj, prosím niekoho, kto poradí...Synček ma zväčšenú nosnú mandlu a je aj alergik...odporúčili mu mandlu vybrať a nemôžme, lebo stále je chorý, teda má kašel a hlieny, ktoré by mohli narobiť problémy pri operácii...kedže ho musia uspať....Má kašel, ale nie silný, iba pri naháňaní zakašle...a ráno hlavne, keď sa zobudí...teraz zasa sa stalo, že sa vyvrátil a samé hlieny mal...inak soplíky nemá...neviem, kde sa tie hlieny tvoria.... som nešťastná z toho, lebo ani do škôlky ho nesmiem dávať a izolovať ho od kolektívu je ťažké, má 4 roky.... mal niekto takýto istý problém, ako ja, že dlhodobo mal kašel a nemohli ste ísť na operáciu? Malý užíval už aj antibiotiká aj sirupy má na uvolnenie priedušiek...a nič.... už to trvá mesiac a pol...poradíte? Díky moc
Skuste davat sinupret,physiomer do nosa a mispulnikovy sirup pri kasli. Mali sme ten isty problem ako vy a pomohlo nam to a samozrejme nikam sme nechodili.
@janinah výter mu robili, kedže mal zelené soplíky...preto nasadili antibiotiká...mal stafilokoka....soplíky zmili, len ten kašel pretrváva....a hlieny sú.. orl doktor robí aj operáciu a jemu nevadia soplíky, len kašel by nemal byť...
@zuzik307 po mesiaci zasa sa budem báť, že opäť ochorie...totiž on aj napriek liečení imunologom, je stále chorý....takže v tom máme problém....
díky moc baby za pomoc 🙂 uvidíme, ako pochodíme...už aby som to mala za sebou.... lebo inak aj sa bojím toho, či nebude ešte viac chorý po vybratí mandlí....
Neboj chory nebude mi po vybere v januari nevieme co su sople a kasle nam pred vyberom kazal doktor stale vystriekavat nos vincentkovym sprejom
Ano v lekarni
no zo skusenosti co deti kaslali dlhe mesiace tak to bolo alergickeho povodu, alergo dala cromobene do nosa a prestalo to. spytaj sa na to hlieny su pravdepodobne preto lebo ma tu zvacsenu mandlu. ale skus aj stale odsavat sopel hoci vysavacom, aj ked vie fukat. A vyrad mlieko komplet vsade mozno tiez pomoze. Pocula som tiez ze na to pomaha homeopatia ale to nemam odskusane
výtery robené? asi by som to riskla v tom zmysle,že objednáte sa na operáciu a uvidí sa podľa aktuálneho stavu....tie hlieny lieči pediater alebo orl? skúsila by som aj iného lekára