Ahojte mamičky,chcem sa spýtať,ci mate niektorá dobru skúsenosť s chirurgickym odstraňovaním chalazionu u malych deti.(1-2roky)
Nada sa to bez zákroku,maly ma na ocku aj hore aj dole a nemôžeme sa toho zbaviť,dr.vravela ze treba odstrániť chirurgicky. Pomôže to,nebude sa to vracať..?.ako tomu predchádzat,aby sa to netvorilo...dakujem za odpovede
Mam skusenost maly to mal cca ako dvojrocny... Bojovali sme ale do uspesneho konca chvalabohu 🙂 mozte napisat ip ak chcete
@snoofy987 mohli by ste prosim aj mne poradit co pomohlo vasmu synovi my sa uz trapime dlho a nechcem aby sa to riesilo chirurgicky
@26veronika26 pisem vam spravu 🙂
@snoofy987 dakujem velmi pekne
@snoofy987 môžem poprosiť info, ďakujem
@marianabenusova pisem Vam ss
@snoofy987 dobrý deň prečítala som si vás príspevok že ste mali vlčie zrno u dieťaťa. Vedeli by ste mi poradiť co vám pomohlo. Chcela by som sa vyhnúť operácii dieťaťa. Prefpusali nám zatiaľ masť a kvapky torbex
Pomôže,vrátiť sa môže,príčina nie je celkom jasná,je to zápal mazovej žliazky,sú ľudia k tomu viac náchylní a nevie sa prečo.....treba dbať o hygienu očí-mihalníc, v prípade tak malého dieťatka by som radila každý večer oči zvonku a mihalnice umývať prevarenou vodou a potrebuje dostatok B vitamínu.