Naša dcérka má reflux nechodíme ešte nikde na viac ako 3-4h takže ju krmim doma. Chcela by som vedieť ako riešite reflux ak idete preč na viac hodín. Chceme ísť s manželom a dcérkou do Poľska na vianočné trhy a je mi jasné že to nebude na 3 hodiny. Vždy po jedení musí byt v klude dávam jej sirup proti vracaniu, keď sa povracia plače takze neviem si predstaviť ju kojiť niekde v restike alebo podobne.
ja mám dcéru s refluxom (aj samu seba). vyriešila som to jednoducho. kým grcala ako blázon, nešla som nikam na žiadne trhy ani nákupy, ani nič podobné. nikomu nič neušlo, prežili sme... odporúčam odložiť takéto vymoženosti o rok-dva, budeš mať len nervy a dieťa bude zbytočne trpieť, aj keď tebe sa to nezdá... napokon, ono z toho nebude mať ani trt, pokiaľ má menej ako rok. nebude si to pamätať. rovnaký efekt ako poľské trhy mu urobia aj zapnuté vianočné svetielka.
Sice nekojim, ale davam UM a tiez som si to nevedela predstavit, ze ho nakrmim niekde v restauracii on sa dogrcia (obcasseba aj mna 🤦) a teraz prezliekat a pod. vsetko riesit v restauracii. My sme to vyriesili tak, ze sme boli vzdy na dosah k nasmu autu.Teda som ho nakrmila aj prebalila v aute, ked sa dogrcal tak som ho prezliekla, obcas aj seba 😅 trocha pockala a nasledne pokracovali v prechadzke a pod. Inak sa to zial nedalo vyriesit. Aj ked my mame velke auto, v ktorom sa da pohodlne fungovat.