Ahojte, maminky. Som zúfalá malý má po každom kakani červenú ritulku nepomáhajú nám ani kremiky ani pudrovy zasyp. Už neviem čo vyskúšať je mi ho ľúto nechce si ani sadnúť ani ľahnúť tak ho to páli/stipe 😪 obmedzila som aj vlhčené umývam ho len vlažnou vodou teraz som čítala že niekomu zabral harmancek alebo repík a utierať s tým... skúsim to ?? Máte skúsenosť? Ďakujem za každú radu
Ja malemu nenatieram ritku vôbec ničím, lebo aj keď som zo začiatku natierala, začala mu červenať… prestala som s tým a nemáme žiadne problémy… skús nenatierať a často vetrať. Možno sa to zlepší.
Infadolan za mna top
Kúp si genciánku v lekárni, to je tá fialová vodička, čo sa dáva aj na afty. Určite pomôže, dávajú ju aj v nemocnici, keď má bábätko veľmi zaparený zadoček. Vysuší a ukľudní.
Mne u malej na zadoček krásne zaberal bepanthen, neviem či si skúšala.
Púder by som určite nedávala. Teraz v lete nechať bez plienky voľne na vzduchu, večer kúpať v repíku a najlepši krem premna na zadoček je od weleda nikdy sme riťku zapalenu nemali😉
možno neustále papá alebo pije niečo dráždivé..nedávaš mu každý deň, neviem tak z hlavy povedať presne, ale napr ovocie ako broskyne, marhule, maliny, potom paradajky alebo aj nejaký konkrétny čaj..?? mno sa to stalo, síce pri 2r synovi, keď bola sezóna kiwi a jedol každý deň a vtedy nie a nie zhojiť dupku až kým som si neuvedomila, že to kiwi ho neustále dráždi..pri menších deťoch ako rok im napr zapaľovali dupku ovocné čaje, i keď boli detské vhodné od polroka
U nás zabral repík, robila som aj sedavý kúpel do vane, namiesto vlhčených a natierala som nechtíkovou masťou a vetrala.