Ahojte, pri prebaľovaní som si vsimla, že syn má pipik červený… nie len konček, ale proste celý. Je možné že sa mu v noci takto zaparil? Stretli ste sa s tým niektorá? je to na doktora, alebo mu to viem dať do poriadku?
Keď ma syn červený pipík, aplikujem framykoin masť. Väčšinou ale máva spicku červenú. Mal ho už aj červený a napuchnuty, tiež pomohol framykoin.
Neviem, koľko má synček, zvaz návštevu lekára.
Napis aj do skupiny Zdravotníci na MK.
Skoré uzdravenie!
@bluemoon24
@ankare
To či ho bolí neviem, synček má dva mesiace.. ale myslím že na dotyk nebolí…
Uvarila som repíkový čaj a skúsim mu potierat, ale skočím aj do lekárne po tej framykoin.
Kým bol rozbalený tak sa pekne vycikal.
Pro framykoin do lekarny nechod, je na predpis, takze prvni zavolej/zajdi za doktorkou, jinak ti ho nedaji.
Kontktuj pediatra ja by som rovno sla na vysetrenie
Ano, je mozne, ze sa mu len zaparil a "vystipal" ako je to niekedy pri ritke. Nutne framykon by som este nedavala. Oplachni cistou vodou, osus a jemne natri kremom na ritku. Uvidis ci sa lepsi alebo nie. Potom davaj krem z lekarne alebo teda k pediatricke zavolaj.
Jen cerveny nebo i opuchnuty? Pokud jen cerveny, neboli ho na dotek a muze curat, tak bych ho mazala a do vecera uvidis, pokud je opuchnuty, boli ho a nemuze curat, sla bych hned.