ahojte maminy, ešte sme nemali takýto problém, tak by som sa chcela poradiť...
už asi 2 mesiace sa trápime s takými cervenými vyrážko-fľakmi na vajíčkach. natierali
sme s indulonou, sudokremom, pityolom, až nakoniec teraz zabral holtov krém. ale práve
ked to konečne zabralo, tak má zasa červený koniec pipika... malý má 1,5 roka a zatial
sme s týmto problém nemali. je to nejaký zápal? on si ho aj za normálnych okolností
furt naťahuje a ukazuje si tam aj kvôli tym vajíčkam. tak už by som nechcela zasa
absolvovať lekárku, ak nemusím.... poradíte? dakujem
@slavkavan Ahoj, aj my sme mali problém s pipíkom, založila som vtedy diskusiu: https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/zapaleny-a-opuchnuty-penis-22-mesacneho-synceka/ , baby mi vtedy dobre poradili, zabrali kúpele v repíku. Skoré uzdravenie želám.
Ahoj, ked som bola so synom u urologa tiež mal slabší zapal tak nám odporučil framikoin mastičku.
dakujem velmi pekne za rady.na vas sa vzdy mozem spolahnut 🙂 vyskusame teraz ten repik
Na vyhadzane vajka nam pomohol imazol a na pipik opthalmoframykoin - nedala sa synovi pretiahnut predkozka taj lekar poradil aby sme mu tam zasunuli aplikator z opthalma a vytlacili,trosku pomasirovali.zabralo okamzite.vraj je dobre sem tam aj preventivne urobit ked deticky nosia plienocky kvoli mnozeniu infekcie.a na pediater je pan doktor,takze mu plne doverujem
Repik pomoze a ak nie framikoin na oci. Ten je slabsi a dava sa detickam. Ale je na predpis.
Ale ten cerveny koncek to bude z plienky treba casto menit a nechat vetrat to ustupi aj same. Teda ak to nie je moc vazne neviem nevidim 🙂
Tak ako radia kocky vyskusaj repik. A medzi prebalovanim vetrat bez plienky. 🙂
@slavkavan skus vyskúšať sedacie kúpele v repíku