Červenkastá čiarka na nose

fabella
18. máj 2017

Dobry den,moja 4 mesacna dcerka ma na nosteku taku cervenkastu čiarku. Objavilo sa jej to asi v 2 mesiacoch. Pytala som sa aj lekarky na to a povedala,ze niektore deti to mavaju. Ale popravde este som to na ziadnom babatku nevidela. Mate s tym prosim niekto skusenost? Zmizne to? Treba s tym nieco robit? Dakujem

henikav
18. máj 2017

@fabella aku ciarku myslis, nejaka zilka? Ak ano moze byt ze presvita zilka, syn mal na licku a stratilo sa mu to

fabella
autor
18. máj 2017

Zilka nie. Je to skor taka linia,ktora je akokeby pokracovanim tej ciarocky medzi ustockami a nosom.

pribinak
18. máj 2017

vsak to odfot, nemusis fotit celu tvaricku, ale len kusok tvare, kde je dany "objekt"

fabella
autor
19. máj 2017

Tak som to odfotila.dufam,ze to je vidiet. Nazivo to ma ale o dost viac vidno ako na fotke. Dakujem za kazdu radu.

usla35
19. máj 2017

Mne na tom teda nic divneho nepride a po pravde ani ejak nevyzera, ze by ta ciarka bola nejak tmava a moc bila do oci. Vedu by som z toho nerobila, lebo by som povedala, ze jak ti bude malinka rast, tak bude ciarka zosvetlovat az celkom zmizne. Teraz ti na to aj tak nikto nic neda