Ahojte mamicky prosim Vas stretla sa uz niektora s takymto niecim: maly Sa pred 3dnami z nicho nic zobudil s teplotou 39,6 trvala cely den. Boli sme aj na pohotovosti kontrola vysla, ze ma zapalene hrdlo a tecu mu sopliky z nosa. Crp mal 8 cize Ok moc taktiez v poriadku.. 2den teplota 38,1.. 3den uz ziadna, kasel a sople cire.. Boli sme snim u obvodacky, ktora povedala, ze ma dychanie ciste.. No starosti mi robia cervene vyrazky pod pazuchami.. Nikde inde ich nema, len tam.. Googlila som uz tolko,ze mam strach ci to nemoze byt sarlach :((( doteraz bol velky nespac a teraz spi 2x za den po dobrych 2,5hod. Predpisali nam cipky paralen striedat so sirupom Nurofen(to uz nedavam kdeze nema teplotu) + fenistil kvapky na vecer 8kv.a hedelix na kasel.. Z coho mozu byt tie vyrazky? Dakujem za odpovede
@siuherry ak by mal ale sarlach, tak by mu vyskocilo vyssie crp, nie? kedy mu CRP robili? hned prvy den, ked mal teplotu, alebo neskor? lebo je to bakterialne ochorenie.. tak ci tak - ak mas podozrenie na sarlach, mali by mu CRP zopakovat..
moj maly, tiez ked som bola tehotna s druhou mal take podobne vyrazky ale na hrudi - tam to zvycajne zacina.. dr mu zobrala hned ster a bol negativny.. inak moj maly uz mal vela krat take vseliake virusy, ze sa po teplotach vyhadzal.. napr. na rucickach mal pluzgiere raz..
@jana_eyre Crp mu robili hned v ten den ako mal tie vysoke teploty. Lekari to uzatvorili ako zapal hornych dychacich ciesta.. Na treti den ho kontrolovala obvodna, ktora tiez povedala, ze je v poriadku. Ale nejak zvlast sa mu nevenovala.. Som zmatena z tych vyrazok sa mi to nepozdava
@katkasofi pisane mal akutnu Faryngitidu. V kolektive iba dospelakov ziadny chory jedinec medzi nimi nebol. Este sme si mysleli,ze to ma zo zubkov. Lebo vacne ked mu ide/idu zubky tecie mu soplik. Asi ho nemal dobre dolieceny. Ale tie vyrazky? Nikdy nic taketo nemal. Ma len jeden rocik bubak maly
Laryngitidu. Crp treba zopakovať, behnite zajtra na pohotovosť, zvlášť keď sa mu vrátili teploty...
@siuherry mozu to byt potnicky ako sa potil. sprchovala si ho?....to je dobre ze si pospi....chorobu treba vyspat...