maminy mate niektora problem s malymi vyraztickami u svojho baba? malinke cervene a niektore v strede biele, ako ked mate akne v puberte len je to omnoho mensie.
Aj môj malý to mal od narodenia do dvoch mesiacov, nič to nie je samo to zmizne.
My mame uz mesiac. Boli sme aj u pediatra a nic namna to nepovedal, tak hadam, ide len naozaj o to akne a bude vsetko OK. keziah, luba28 a mihaja, VDAKA 🙂
aj moj maly to mal zacalo to okolko 1mes. a skoncilo okolo 2,5 mes. teraz ma zas dobru tvar
ked to mal az take moc suche predpisala mi dr. kalciovu mast, pomohla
ako bude drobček rásť malo by mu to začať miznúť,mala som to u všetkých 3 detí a neriešila som to a pekne sa vyčistili ...samozrejme ak by sa to zhoršovalo smer dr.....
Vdaka 🙂 Doktor nam vravel, co ste mi pisali baby- ze sa babo vycisti samo. Akurat v pripadnom zhorseni nech sa dojdeme ukazat.
ahojte mamicky,aj mame cosi podobne,neboli sme este u dokyho,ale ten tyzden urcite pojdeme,lebo sa boji,ci to nie je atopicky exem,mala to ma po lickach,hlavicke aj na hrudi.len dufam,ze to bude to aknce a ze sa vycisti.ale niekedy to ma lepsie a niekedy horsie..uz neviem,co by to mohlo byt :(
@mirvana85 hovori sa tomu novorodenecke akne, ide vraj o cistenie sa babatka od hormonov matky