Ahoj mamicky poradte. Moja mala ma 9m a robievaju sa jej furt virazky okolo pusi a pod ocamy su cervene a take rozliate mame na to dermalny krem Locoid Lipocream 0,1% ked ju snim natieram tak po 3 dnoch jej zmiznu ale potom o 1,2 dny sa jej to znova vysype a riadne, furt je to vecny kolotoc a dr na to nic ze mam natierat, ale som citala ze ta mast sa nema pouzivat dlhodobo a ona ju na uz cca 2m. Myslela som ze to je to dudusky, ale davam jej ju len ked ide spat a kedze sa jej to roby aj okolo oci tak to nemoze byt stoho, ani z jedla to nemoze byt lebo jedava vedsinou tie iste zeleniny. Prosim poradte daku mast alebo co robyt. ak mate niektora skusenosti z niecim podobnym. Dakujem
Dobrý večer, chcela by som spítať či Ste začala už prikrmovať malú? Prvá vec, čo mi napadlo, alergia na niektoré potraviny. Môj malý skoro do 1. roka neprijímal jedlo, dovtedy sme nemali ani problémy s kožou. No potom ako sme začali, tak na tváre sme vychadzovali, červené veľké fľaky ☹ ☹ ☹ Detská dr. stále vypísala nijaké krémiky, vraj má malý percitlivú kožu. Ale keď nám zmyzli tie fľaky tak o pár dni sa aj vrátili. Boli tie fľaky potom aj také suché........Na kožnom tiež dali ďalšiu masť - Advantan, kus bola koža lepšia ale nebola poriadku. Chodili sme aj na alergológiu, vypísali mu Aerius sirup, ale príznaky sme mali aj naďalej :( Vraj testy robia po 3 roku. Teraz ako dovršil 3. roku spravili mu konečne testy, a bola tam alergia na viac druhov potravín. A odvtedy nejeme tie alergény, a koža je pekná 🙂 🙂 🙂