Červené svrbivé pupence a tvrdá stolica. Čo to je?

anezkaliesocka
11. sep 2014

Kočky ak môžete poraďte mi som bezradná a neviem čo to je ....Moja malá má 2 rôčky, doteraz nebol žiaden problém v strave a zjedli sme všetko čo bolo okolo až jedného dňa sa malá vysypala tak že mala neskutočne množstvo pupencov po tele , ktoré prešli až do hlavy a opuchli aj očká.....utekali sme na pohotovosť a tam vraj je to koprivka-žihľavka a je to zo stravy....nič ale nové alebo zvláštne sme nejedli len to čo doteraz ba dokonca sme nič nerobili žiaden nový pokus v strave. Dali jej rectodelt 100mg- 1/2 čipky a povedali že to potrvá tak 2-3 dni s prísnou diétou bez éčok ale dnes vo svete éčok ktoré sú všade??? no fajn celý týždeň sme teda zostali na diéte a to prísnej čo je pre moju veľký trest pretože jedla naozaj všetko a teraz takmer nič.... no a dnes teda po týždni sa jej to zas objavilo teda vysypala sa nanovo. Som z toho na nervy, strašne to svrbí a neviem jej pomôcť, predpísali nám aj fenistil kvapky , smectu aj probiotiká....a navyše ešte ju trápi aj kakanie má strašne tvrdú stolicu a každý deň mi hovorí že ju ritka bolí, mastím jej každý deň. A okrem toho jej kožná lekárka predpísala mastičku na nôžky- mala tiež ale len vyrážky - podráždenú kožu vraj dermálny krém... Locoid Lipocrem....nemá to všetko spoločné s tým krémom , má niekto vedomosť o tomto kréme , nemohlo to všetko vzniknúť kvôli tomu krému že sme ho používali alebo nie je niečo spoločné zo stolicou a tým zapečením alebo vlastne s čím?? Ak niekto niečo vie a vie mi pomôcť každá rada nad zlato aj rady od babičky, prosím pomôžte mi je to nepríjemné pre mňa a hlavne pre moju maličkú svrbí ju to strašne...chcem aby bolo všetko tak ako predtým veľmi si to želám. Čo vlastne s tým aby to zmizlo a nikdy viac neprišlo späť? ☹ ☹ ☹

mihelica
11. sep 2014

Tiez mam podobne problemy s dcerou, chodim s nou uz pomaly 2 roky ku koznej (od jej jedneho roka), ale viac-menej iba po predpis na krem s kyselinou mliecnou, ktoru vyrabaju v lekarni. Nesmieme pouzivat ziadne ine kremy, lebo sa vyhaze, hlavne z nivea. A tiez ziadna pena do kupela, ziadne mydlo. Umyvam ju sojovym olejom Balneum, tiez na odporucanie koznej lekarky. Ten sa da normalne kupit. Ked som sa pytala ze z coho, vraj ma citlivu plet a hocico ju podrazdi. Sampon zvlada Sebamed, pripadne mydlo bupi na ruky. A napriek vsetkemu, za tie 2 roky sa podobne vyhadzala asi 3x.
A co tyka stolice, vynechaj banany, zapekaju, biele pecivo nahrad chlebikom velaaaaa vodicky (radsej nech sa 10x napije jeden glg) a daj jej jablcka, pripadne pomarance, to by malo pomoct.
Jaaaaj, aby som nezabudla, v pripade ze uz chytila vyrazky, dostali sme iba tekuty puder, natierala som, kym boli vyrazky na noc, rano umyt, natriet kremom s kyseliny mliecnej, a vecer znova puder. Do 7-10 dni to zmizlo.

dasamo
12. sep 2014

A skusali ste vylucit mlieko a mliecne vyrobky? Mala to mala podobne aj s tym kakanim aj vysypom, vselico na nej vyskusali a nakoniec tvrda bezmliecna dieta a do roka nam alergia zmizla a uz je vsetko ok. U alergologa ste boli?

blue99
14. sep 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

vyskúšajte tieto nápoje sú na nezaplatenie,zdravé trávenie,imunita
http://www.zdravie-aloe.sk/napoje-zdravia/

na všetko