Červené stopy po akné na líčkach

dominiqwa
23. júl 2015

Baby poraďte, ja som už zúfala. Máme na líčkach škaredé červené stopy po akné a nechce to zmiznúť. Skúšala som Holtov krém čo mi odporúčila dr., sudokrém, Lipikar, no stále to máme. Raz sa mu objavia aj akné potom tie ako by vyšli pomaly ale červené stopy ostávajú. To som myslela že to bude novorodenecké akné no keďže už máme 7.mesiacov tak neviem. Ďakujem za každú radu

dominiqwa
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucysl
23. júl 2015

Ahoj, no ja ťa asi nepoteším, my sme mali presne ako vy novorodenecke akne, ked mal pol roka, tak sa mu to zacalo menit mierne a namiesto pupacikov uz mal take cervene loziska, skusali sme Holtov a kadeco a uz nam to ostalo, maly ma takmer 3 roky. teraz v lete mu to ale uplne mizne, na jesen sa to vracia.
Podla mna tu treba nieco protizapalove a vysusat

dominiqwa
autor
23. júl 2015

Tak to si ma nepotesila...boze nech to zmizne prosim..boli sme aj u kožnej a ta ze to je atopicky ekzem no pochybujem...spravilo sa nam to potom jak som mu dala modru indulonu

lucysl
23. júl 2015

@dominiqwa no rada by som ti povedala niečo pozitívne, ale takto je to u nás, zaujímavé je, že jemu to od roka začalo v lete miznúť, výrazne to zhoršuje vietor a chlad.....modra indulona mu to premastila a prekrvila, skor by som davala nieco na vysusanie....a hoci to nevyzera, bohuzial to moze byt ekzem

jankazav
23. júl 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Na zocelenie jazvičiek, vysúšanie akné a liečbu akné je dobrá táto bylinná maska http://ajurshop.sk/produkt/tarika-akne/. Stačí ju naniesť na postihnuté miesta, netreba na celú tvár. Používa ju moja dcéra na pubertálne akné, ale určite by pomohla aj deťom.

dominiqwa
autor
23. júl 2015

@lucysl no uvidime este chcem ku inej koznej co povie bože verim ze to zmizne a bude mat ciste licka...nechápem z coho to je?
@jankazav ďakujem budem skúšať