Červené pupáčiky u 3,5 ročnej dcérky

tanicka67
6. jún 2021

Prosim vas stretli ste sa stym. Dcera 3,5 roka na tvari sa jej urobili cervene pupiaky, podla mna to niesu kiahne a ma to dva dni nikde inde len na tvari. Niektore su maličké, par väčších, niesu vodove len proste vystupene cervene pupiay. Boli sme aj v lekarni a povedala nam pani lekarnicka ze podla nej je to z tepla. Pridam foto. Dakujem za každú radu a ak ste sa stym stretli tak co vam pomohlo. Este pred par dnami bola prechladnuta, ale bez teploty len sople.

heln
6. jún 2021

Ahoj, trochu to vyzera ako zacinajuce kiahne, ale ak to ma dva dni, tak to urcite nie su kiahne, to by uz za par hodin boli biele. Inak neporadim.

tanicka67
autor
6. jún 2021

@heln dakujem aj tak... No ani neviem kde by ich chytila lebo co bola chora sme nikde neboli a to uz su tri týždne.

evalin88
6. jún 2021

@tanicka67 maly tak mal kiahne, ze mu pribudali najprv postupne zacali na tvari. Este svokra tvrdila, ze su to urcite potničky z tepla. Aj sme s nim boli vonku, lebo v prvych dnoch to mal len takto a vobec sme nevedeli. S detmi sa nestretaval, do skolky nechodil. Dalši den už bol vysypany aj na tele a lekar hned spoznal kiahne.

tanicka67
autor
6. jún 2021

@evalin88 a ho to aspon svrbelo alebo nieco, lebo ju to ani nesvrbi nic.. A je uplne v pohode, a kolko dni ste to tak mali? Ja mam pocit ze niektore uz miznú 🤷‍♀️

tanicka67
autor
6. jún 2021

Posielam viac fotiek

evalin88
7. jún 2021

@tanicka67 no maly mal len niečo vyše roka, vobec nič ho nesvrbelo, ani sa neškriabal asi to suviselo s vekom. Potom som zistila, ze skolkary z bytovky mali tiez kiahne v tom čase, aj ked realne s nimi nebol v kontakte.

tanicka67
autor
7. jún 2021

@evalin88 no ved neviem kde by to chytila nikde sme viac menej neboli. Zatial je to stale rovnake, zajtra zavolam doktorke a dohodnem sa ze by ju pozrela a nech zhodnoti ona. Dakujem velmi