Zdavím Vás milé mamičky ,nevedeli by ste mi poradiť ? Moj malý má už ale týžden červené (ako zapareninu) vajička, pipík a už to má aj v zárezoch pri nožičkách. Myselal som si najprv,že to bude plienkami jednoducho ich vymením a bude dobre no práveže sa to zhoršuje(zozačiatku mal iba cervene vajicka). Aj som ho častejšie prebalovala, nehala "luftovat" bez plienky. Nezaberá ... Mali ste niekto s týmto skúsenosť ? Dakujem
@luciapivko používam Aviril(zásyp) a pastu s rybím olejom . Zadok má čistý tam memáme problem .. Len okolo toho pipika je to také :/
@alexi847 Ja by som skúsila ten Sudokrém, veľa ľudí si ho chváli a ešte snáď repíkový čajík a omývať...Repík by mal pomôcť ak je to nejaký zápal, sudokrém ak je to zaparenina...
Ešte snáď framykoin ak máte doma, ale to len pre istotu...
Dakujem Vám krasne za rady , vyskusam 🙂
@alexi847 Aké krémiky si použila?Treba zistiť, či nenastane zlepšenie, keď zmeniš krém proti zapareninám...Mne sa (keď bolo najhoršie🙂)) osvedčil Sudocrém+ po každom kakaní umyť zadoček (aj taký kúpeľ spraviť v teplej vode) , potom "luftovať" a natrieť...Trvalo to dlho, bola som prekvapená, ale počas tejto kúry sa to nezhoršovalo, ale pomaličky zlepšovalo...