Ahojte dcérka má od včera červené líčka sem tam fľaky, stretla ste sa s tým? Teplotu nemá, na chrbatiku sa mi včera zdalo tiež ,ale v podstate nič nemá už len tie červené lica
Dr sa nedá dovolať,tak neviem či tam ísť či čakať čo bude ďalej 🙈
@dzulli1980 a aj keď nemá teplotu? Len tie líčka má sem tam aj horúce..ďakujem za odpoved
Pri 5.-tej chorobe nemusí mať teplotu ... moja dcéra mala len mierne zvýšenú 37,2 - 37,3.
@dzulli1980 ďakujem moc 😊 a prosím ako dlho to cca trvalo?
5 choroba. Je rozšírená. U nás ju mala cela trieda
Aké staré je dieťatko? Moje mali pri zubkoch
@arasidka123 bude mať v júni 3 roky ešte nemá 5ky veru ale neviem 🙈
Ešte sa spýtam,prosím môže dostať 5 tu chorobu aj dospelý? Ďakujem moc
Ahoj, my sme mali nedavno, obidve deti, bez teploty, presne licka cervene a flaky po tele, ja som to dostala tiez a u dospelych je najtypickejsi priznak bolesti svalov a klboch, aj lica som mala cervene, preslo za par dni
Červené líčka sú už vrchol 5.choroby.
Teplotu mohli mať aj týždeň dozadu
@andrea901 môžem sa opýtať,že aké sú presne príznaky.Dnes dcéra mi takto zobudila.Sme doma týždeň,lebo kašle má sopliky , štvrtok mala aj zvýšenú teplotu.Môže byť tá 5.choroba?
@dzulli1980 a čo zvyknú na to dávať, môže chodiť do školy?
No môj malý mal červené líca, takmer až fialové od zubov, teploty žiadne ale líca až horeli! Ale bol teda malinký
@andrea901 deti ako to zvládli ,ako sa to prejavilo?
Aj moja dcéra minuly týždeň len červene líca a trošku to prešlo do nadchy a kašľa a asi 2 týždne dozadu mala teplotu jeden deň, bude to niečo vírusové.
Môj syn bol na Tom tak isto. Potom sa mal vysyp aj na rukach a celom tele. Doktorka povedala že prekonal piatu chorobu. Toto je už len dozvuky toho. A nemal ani teploty. Len dva dni mal trocha sopel a bol viac unavený.
Ahojte. Chcem sa opytat cim mam tie licka potierat?
To bude 5. choroba - je to vírusové ochorenie, liečba je len symptomatická ...