Červené kruhy pod očami a mokvajúce viečka

babika25
2. mar 2017

Ahojte,syn bol pred mesiacom chory a takto sa mu objavili cervene kruhy pod ocami aj na hornych vieckach ten zahyb ma uplne prasknuty. Po chorobe bol 2t klud,ziadne flaky a teraz sa mu to objavilo zas,a nielen oci, ale aj flaky po tvaricke. Predtym to nikdy nemal. Chory nieje,ani zahlieneny,ocka sme mu natierali oftalmo-septonex mastickou no nepomaha,stale akoby mu tie viecka mokvali. Nejedol ani nic nove,lebo sme rozmyslali aj nad alergiou,ani novy praci prasok nemame. V pondelok asi zbehneme ku koznej,ale kym poskusame zas milion masticiek(zvykol mavat ekzemy na rukach) tak som sa chcela spytat ci ste sa s tym nestretli?

natalushka
2. mar 2017

Nedycha sa mu horsie?ja by som skusila najprv pediatricku..neviem,ci to je len dermatologicka zalezitost..bezte co najskor,aj malwmu to musi byt neprijemne..drzte sa

kaja73
2. mar 2017

nebral atb pri tej chorobe spred mesiaca? može to byt aj ich nasledok....rozbita crevna flora,poskodenie krviniek...je toho spusta co možu atb spustit...ak ich bral treba pozriet letacik..

mirkaaa80
2. mar 2017

@babika25 každý takýto problém súvisí aj s vnútrom...Nestačí len natierať zvonka, problém je vo vnútri a tam to treba riešiť...Očné okolie predstavuje pečeň, obličky.....dosť možné že im tie atb.dali zabrať. Skúste možno nejaký čaj na očistu. Ale určite aj s lekárom riešiť.

babika25
autor
3. mar 2017

@natalushka teraz praveze chory nieje,ani sopliky nema,dycha normalne.dakujem
@kaja73 nie teraz nebral atb,tie bral asi pred 3m,ale uzivali sme potom aj probiotika.dakujem
@mirkaaa80 no rozmyslali sme aj nad tym ze by to mohlo byt zvnutra...chceli sme sa odberu krvicky vyhnut(ale bez toho asi neurcia ci je vsetko v poroadku),lebo syn ma obrovsky strach z dr...ale skusime radsej,len nech je v poriadku...dakujem

minarova22
11. jan 2022

@babika25 Dobrý deň, aj ste zistili z čoho to mal? Mam rovnaký problém s 2r dcérkou. Ďakujem.