Ahojte,syn bol pred mesiacom chory a takto sa mu objavili cervene kruhy pod ocami aj na hornych vieckach ten zahyb ma uplne prasknuty. Po chorobe bol 2t klud,ziadne flaky a teraz sa mu to objavilo zas,a nielen oci, ale aj flaky po tvaricke. Predtym to nikdy nemal. Chory nieje,ani zahlieneny,ocka sme mu natierali oftalmo-septonex mastickou no nepomaha,stale akoby mu tie viecka mokvali. Nejedol ani nic nove,lebo sme rozmyslali aj nad alergiou,ani novy praci prasok nemame. V pondelok asi zbehneme ku koznej,ale kym poskusame zas milion masticiek(zvykol mavat ekzemy na rukach) tak som sa chcela spytat ci ste sa s tym nestretli?
nebral atb pri tej chorobe spred mesiaca? može to byt aj ich nasledok....rozbita crevna flora,poskodenie krviniek...je toho spusta co možu atb spustit...ak ich bral treba pozriet letacik..
@natalushka teraz praveze chory nieje,ani sopliky nema,dycha normalne.dakujem
@kaja73 nie teraz nebral atb,tie bral asi pred 3m,ale uzivali sme potom aj probiotika.dakujem
@mirkaaa80 no rozmyslali sme aj nad tym ze by to mohlo byt zvnutra...chceli sme sa odberu krvicky vyhnut(ale bez toho asi neurcia ci je vsetko v poroadku),lebo syn ma obrovsky strach z dr...ale skusime radsej,len nech je v poriadku...dakujem
@babika25 Dobrý deň, aj ste zistili z čoho to mal? Mam rovnaký problém s 2r dcérkou. Ďakujem.
Nedycha sa mu horsie?ja by som skusila najprv pediatricku..neviem,ci to je len dermatologicka zalezitost..bezte co najskor,aj malwmu to musi byt neprijemne..drzte sa