Dievčatá prosím synovi sa už druhý deň objavujú takéto fľaky na lícach . Má 9 rokov . Stretli ste sa s tým ,? Čo bY nato pomohlo ? Ďakujem
5ta choroba
@zuzanauhrinova ano aj mojmu malemu sa take spravili minuly tyzden...a potom uz aj po rukach a nohach...5 choroba.
Aj sa to dá niečím natrieť pomôže to ?
Piata choroba. Dcéra mala nedávno. A ako počúvam v širšom okolí, veľa detí to teraz malo / má. Nám Dr. nekázal natierať , len predpísal Fenistil kvapky 3 x denne .
@zuzanauhrinova nenatieram nicim, lekar tiez kazal len fenistil davat, ak by to svrbelo.
Netreba nicim natierat, licka nezvyknu svrbiet (toˇ, svrbiet zvykne (aj to len niekedy) vysev na tele, rukach, nohach, ten sa moze a aj nemusi objavit. Fenistil len ak by bolo svrbenie, inak netreba. Treba dodrziavat kludovy (kludovejsi..) rezim a dostatok tekutin. A vyhybat sa kolektivu aspon tyzden, vyrazka moze trvat aj 2-3tyzdne.
Piata choroba. Ničím nenatierat. Postupne to bude ba celom tele. Dcére som dávala fenistil. Veľmi ju to svrbelo. Prešlo to cca o 8 dní
Mali sme to aktuálne aj my doma. Dr kázala nenatierat, nedávať antihistaminika. Máme to 11.den aktuálne, ale na lícach to zmizlo už včera, dnes už len ramena a stehná mal jemne červené , dúfam, že zajtra to už bude načisto fuč
Piata choroba aj dcéra aktuálne ma. Nám zas kázala antihistaminika dávať,veľa tekutín a kludovy režim. Ma to už po celom tele .
aj moja ma cervene horuce lica, pocas dna trosku vyblednú, rano a vecer najviac cervene...nekasle nesopli ale zvýšená unava.Moze to byt ta 5. choroba??
Foto