Červené fľaky po zmene umelého mlieka

jujlucka
19. jan 2014

ahojte...4 mesacnemu syncekovi som zmenila mlieko z babylove na hipp combiotik 1...ale asi po 2 dnoch mu zacala schnut koza na nozkach, a o par dni neskor sa mu objavili uz aj cervene flaky akoby lisaje....mam pocit ze ho to svrbi, lebo sa driape po nozkach a hrudi....teraz neviem ci sa uci narabat s ruckami alebo sa driape....vcera sa mu tie flaky dost rozsirili, ma to na chrbatiku a pod uskami aj na zadnej strane stehienok...tak som kupila mlieko hami...neviem teraz ci som urobila dobre, ked som tu aj citala, ze zmena mlieka ma take reakcie a treba pockat aspon 10 dni....stretol sa s tym niekto? pomohlo ked ste mlieko zmenili....dnes idem maleho okupat v hypermangane a odvcera ho natieram s Excipialom...

mummy01
19. jan 2014

@jujlucka najskôr ma ekzem ☹ preco si menila mlieko? Babylove mu nerobilo zle na kozu?

jujlucka
autor
19. jan 2014

Lebo babylove uz nedostat....inak nam robilo velmi dobre....zajtra idem k lekarovi, lebo to vobec nie je lepsie a mam pocit, ze ho to boli....dala som mu obklady harmancekove a neskor mal kupel v hypermangane....snad mu to zmiernilo

ruthiel
20. jan 2014

Ak mal v priebehu 2 tyzdnov vakcinaciu tak dost mozne ze reaguje na to. Malej sa vyhadzali najrpv stehna, potom cele nohy a potom ruky a aj tvaricka. Vzdy som sa trapila ze z coho to ma a az potom mi to docvaklo, ze najhorsie je to v oblasti vpichu. A teraz ma 8 mesiacov a je to fuc. Aj ja som jej to vselicim mazala, ale ak je to to iste, lepsie nechat tak.Raz za dva dni pretriet cistym olivovym olejom

ruthiel
20. jan 2014

Mala mala take velmi mierne vystupene cervene fliaciky suche na dotyk (roznych velkosti)