Červené fľaky po tele

mima343
29. júl 2022

Ahojte,prosim Vas mate skusenost?Mali mi to ma uz vyse tyzdna ,neustupuje to ,sice ma to raz lepsie pomyzne to ,hlavne z tvare ale rano to iste ,uz neviem co to je..U lekarky sme samozrejme boli,najprv fenistil,no neustupovalo tak sme isli znova,boli sme dva rana na injekcie a dala nam lieky a kazala mi kupit Polisorb,vcera to mal uz ako tak ,neviem ci ta injekcia zabrala ,lebo dnes nam uz nekazala prist...Prosim Vas neviete co tovvje ?prikladamfotky...Dakujem

danielahamar
29. júl 2022

Toto je alergia z jedla, treba vylúčiť v prvom rade mlieko, potom múku, vajce a ak ani vtedy nie dobre, tak ísť alergo na krvné testy, možno je tam Hit.

mima343
autor
29. júl 2022

@danielahamar vsetko sme vylucili uz druhy den a ziadne zlepsenie

martul
29. júl 2022

@mima343 nám sa takto prejavila alergia na múku. Ten rohlíček je bezlepkovy?! Skúste dôrazne všetko vylúčiť ale samozrejme výsledok sa nedostaví hneď po dvoch dňoch

mima343
autor
29. júl 2022

@martul dakujem,no na alergo nas akosi nasa doktorka nechce poslat v pondelok ma ist na krv,crp mal v poriadku aj moc ,bojim sa aby to nebolo vazne ,ked raz to ma pekne a raz.mrske ...dnes uz ma aj pod okom ako monokel len je to cervene

miselar
29. júl 2022

@mima343 no moja dcéra mala podobne a vznikla z toho histaminova intolerancia a alergia na kravské mlieko .Vsetkoneckove vysadiť nepoužívať koreniny,vegetu a hlavne variť všetko čerstvé .Odstate jedlo nedávať ...

danielahamar
29. júl 2022

@mima343 koža sa zlepší možno po týždni, mne to na mojom malom trvalo 4mesiace,mal ekzém skrz mlieka, po 3 dňoch by mali prestať pribudat

erikad82
24. mar 2024

Síce staršia téma -prosim čo vám pomohlo? Čo povedal dr z čoho to je? Moja dcéra má také podobne fľaky. Raz sú,o chvíľu zmiznú a potom sa zase objavia... Mala brucho chrbát,potom len nohy a líca, teraz už len ruky...

barborakr
12. máj 2024

@erikad82 presne toto iste ma aj moja dcéra teraz. Prišli ste na to,čo to spôsobilo?

erikad82
12. máj 2024

@barborakr vraj to bola tá piata choroba...

barborakr
15. máj 2024

@erikad82 áno, aj u nás. Ešte stále ma tir flaky, dcérke tvojej za ako dlho zmizli?

erikad82
15. máj 2024

@barborakr asi do 3tyždňov