Chcem sa opytat. Moja 5,5rocna dcerka ma par dni cervene a horuce licka ale horucku nema. Ide o nieco vazne? Da sa toho zbavit, myslim aby ich nemala cervene. Za kazdu radu vopred dakujem
@drobec2886 moze to byt aj 5 choroba...je to bezna viroza,casto je aj spojena s flakmi na tele a pred vysypom s mierne zvysenou teplotou-ale to nemusi byt. To na tvari sa vola motylie kridla..okolie nosa byva bledsie..
@bocianka123 Moze byt aj detska Nivea? Zmizne jej to po nejakom case?
@kaja73 telicko ma ciste... a teplotu nema.
Môžu to byť aj zúbky.
asi to bude zo zimy, aj my sme sme to mali, iba treba natierat, hlavne ked idete von, aj v lekarni aj v DM dostat kremiky proti chladu a mrazu, a urcite to casom zmizne....
@drobec2886 trebars...
@drobec2886 a ano po case to prejde... mozno ma aj suchsiu pokozku na lickach... dobre natierat ked idete von.
v lekárni sú výrobky s názvom MIXA, sú priamo určené na precitlivelú pleť, ktorá reaguje na tepelné zmeny...je veľmi účinný, ale trocha drahší, ja som pre dospelého kúpila za cca7€, neviem, koľko stojí detský, ale je ozaj výborný
ak chodíte von, tak pravdepodobne zo zimy, natieraj jej líčka nejakým krémom.. nebudem písať nech nerobím reklamu.