Dobrý deň, prosím vás, maličká dcérka má zajtra 6 týzdňov, a už asi dva týždne má zozadu na krku nakéto červené škrvrnky krvné. Je to pod kožkou, hladké, nie je to vystúpené. Nerozširuje sa to ani nemizne. V pôrodnici to nemala, teda myslím, to by mi asi doktori o tom niečo povedali. Prosím neviete co by to mohlo byť? Nemáte niektorá s týmto skúsenosť? Za každý koment ďakujem
Ano, hemangiom. Pridaj sa do skupiny, tu na koníkovi. My chodíme do BA k pani doktorke Sejnovej a liečime sa sirupom- Hemangiol
môj to mal aj na hlave - vlásky nemal tak sme to krásne videli...
mizlo to niekoľko mesiacov...
@deti95060810
Lenze hemangióm by mal byt vystúpeny nie? Na koži akoby. My to máme pod kožu tie škvrnky krvné, uplne je to hladučké, ked prejdem prstom, proste pod kožičkou babätka.
@terka224
Lenze hemangióm by mal byt vystúpeny nie? Na koži akoby. My to máme pod kožu tie škvrnky krvné, uplne je to hladučké, ked prejdem prstom, proste pod kožičkou babätka.
@lindusss2016
@lucia19922 tak to mate podkožny hemangiom. My ho tiež nemáme vystúpený. Foto neprídam, lebo ho mame na pipine
@lucia19922 nie, nemal
@lucia19922 hemangiom- aj mladsi syn ma.
Je to hemangiom, ma to vela babatiek, postupne by to malo miznut, ukaz to na najblizsej poradni