Centrum včasnej intervencie

7. nov 2023

Dobrý večer, prosím s čím všetkým je možné navštíviť toto zariadenie, treba odporučenie od pediatra a iných lekárov alebo môžem ísť aj sama z vlastnej iniciatívy? Citam príspevky tu na MK hore dole už 3 dni aj stránku konkrétneho mesta som si pozrela ale nejak tak som si vydedukovala ze ozaj je to skôr určené pre ťažšie prípady deticky ktoré majú recove pohybove psychomotoricke alebo už z časti diagnostikovane psychické problémy a poruchy, pediatricka povedala ze je len viac živý a problém nevidí, malý ma 2 a pol roka, ešte ma plienky a ked sa rozculi v poslednom období tak sa zatne kričí to trvá aj 30 minút kým sa ukludni, bije sa po hlave a s mužom mame už aj riadne hryzance, je ozaj veľmi živý, niekedy vydrží bez spánku aj 15 hodín v kuse, aj keď si ideme ľahnúť poobede tak vymýšľa a po 2 hodinách to vzdam a vecer aj tak ešte vydrží veľmi dlho. Ďakujem za každý názor a radu.

1mina
7. nov 2023

Oni vam na prvej navsteve daju take tlaciva, medzi nimi je aj potrvdenie od pediatra ktore potrebuju....staci ze tam da razitko ze ma nejaky problem. Ale myslim ze bez razitka to nepojde

autor
7. nov 2023

@1mina tak naša ped mi take nedá, len ja mam stále taký vnútorný pocit ze čosi tam bude minimálne nejaká hyperaktivita

1mina
7. nov 2023

To vam neviem poradit veru, nyslim ze asi kazde centrum vyzaduje od dr razitko, ale moze tam fat fakt hocico, mne hovorili ze hocijake oneskorenie napriklad, nasmu pedi orazila ze sa oneskoruje v reci. Pripadne si tam skuste zavolat

4stanka4
7. nov 2023

Asi záleží od jednotlivých centier. Ja som chodila s malou na Bobath terapie keď bola malička a už mi nechcela cvičiť Vojtovku a zrovna dnes som tam volala koli logopedii a aj by ju zobrali len nemajú momentálne logopéda. My sme si všetko platili, pediatricka ani nevedela ze tam s nou chodím.

autor
7. nov 2023

@4stanka4 ďakujem za info tak skúsim sa teda aj priamo tam popýtať
@1mina

rachel36a
7. nov 2023

Ja som chodila so synom a ziadne potvrdenie od pediatra som nepotrebovala. Objednas sa sama,netreba ziaden VL.

zuz_1_ana
5. aug 2024

Dobry den, ako ste dopadli? Totizto sme so synom na tom rovnako momentalne, aj vek a vsetko ostatne sedi na nas. Teraz v auguste mame termin v centre vcasnej intervencie. Ako prebiehalo to prve stretnutie? Plati sa tam nieco? Dakujem za info 🙂