Cemibion - vitamín C

zuzimed
21. júl 2021

Dobrý deň chcem sa spýtať či máte skúsenosť niekto že vaše bábätká veľmi zapekalo ak ste im podávali vitamin C-cemibion. Či aj to nemože byť príčina u nás zo zapekaným. Vopred ďalujem za odpovede.

nikpa
21. júl 2021

@zuzimed mojich nezapekal, ani jedného. Ale ak máte podozrenie, skúste na pár dní vysadiť.

e1i
21. júl 2021

@zuzimed nie ale brali sme ho kvoli lepsiemu vstrebavaniu zeleza popri maltoferi. To neuziva že by z toho? Nasa problem nemala ale casto deti mavaju zo zeleza

kusika
21. júl 2021

@zuzimed moj maly a mala beru dlhodobo nikdy nezapekalo. Myslim ,ze nieco ine vam bude robit zle . Ak beriete vigantol a tym mamicky maju skor ze zapeka. Skuste miesto toho Baby D ak beriete . Vela zdravicka

zuzimed
autor
21. júl 2021

@kusika vigantol som vysadila už ked mal 1,5 mesiaca. Teraz má už 3,5 mesiaca, a stále mu robí problém vykakať sa. Aj probiotika nám dal doktor, a niekedy lepšie a niekedy katastrofa.

zuzimed
autor
21. júl 2021

@e1i nie nie vôbec železo nemáme 😭

kusika
21. júl 2021

@zuzimed syn mal tiez take problemy az kym nezacal chodit na nocnik a cupitat. Skuste menit probiotika az nenatrafite na take co vam sadnu. Nam velmi pomohol easylax niekedy sme museli zaviest do konecnika gel aby sa vykakal. On mal ozaj velke problemy tiez,ale my sme brali vysoke davky zeleza k cebionu. Este nam aj neskor poradili jablcko zo supkou nastruhat. Drzte sa viem co to je budete musiet dlho s tym superit ale zvladnete to uvidite.

kusika
21. júl 2021

@e1i tiez sme brali maltofer plus cebion k tomu. Do 5 roka zivota.

kusika
21. júl 2021

@zuzimed poslem vam foto probiotik pri ktorych sme ostali my. To nam.poradili na pohotovosti raz ked sme boli ze ma ozaj dlhsiu dobu sa vykakat. Skuste kupit a pouzivat tyzden. Nam poradili ze tie probiotika su pre deti co maju problem zo stolicou

kusika
21. júl 2021

@zuzimed tieto probiotika . Je to prasok . Zarobite na lyzicke a vlejte do pusku alebo do pitia. Je odmerka aj k tomu .myslim ze jedna odmerka bude pre vase malinke stacit

kikuska555
21. júl 2021

Odporucal vam dr davat cecko uz teraz ked je babatko take malicke?

kusika
21. júl 2021

@kikuska555 aj my sme brali od 2 mesiaca. Teda syncek. Bral to pre lepsie vstrebavanie zeleza k maltoferu. Hematlogia mu odporucila.

kikuska555
21. júl 2021

@kusika ano Pri zeleze to chapem, ale autorka pise ze zelezo neberie takze vyznam toho cecka nechapem preco 🤔

zuzimed
autor
21. júl 2021

@kikuska555 áno minulý týžden v utorok sme boli u dr. Začinal mať sopliky tak dal nasivin a kázal každý deň 5 kvapiek tohoto C-čka dávat inak by ma to ani nenapadlo mu dať.

zuzimed
autor
21. júl 2021

@kusika ježiš to ozaj?? Ja už mam nervy či nemá nejaké problémy s trávením alebo s črevami. Lebo mu nejde samemu vôbec kakať.

zuzimed
autor
21. júl 2021

@kusika ďakujem vyskúšame.

kikuska555
21. júl 2021

@zuzimed kvalitne probiotika a laktuloza. Divne ze vam prave to nedal lekar. Cecko by som prestala davat, babatko je nato velmi male a je to zbytocne budovanie umelej imunity

zuzimed
autor
22. júl 2021

@kikuska555 ja mu to už nedavam davala som mu to možno tak tyžden. včera som mu to vysadila

kikuska555
22. júl 2021

@zuzimed z cecka by ale aj tak nemal zapchu, skus tu laktulozu na zmakcenie stolice

barborkabar
11. aug 2021

O tom trošku pochybujem, my dávame céčko, Cebion už nejakú dobu a problém nebol takýto žiadny, céčko je pri deťoch veľmi podstatné a má vplyv na imunitu, čiže skôr by som asi hľadala problém niekde inde 🙂