Celková anestéza a štvormesačné dieťa

zuzanka8883
5. feb 2015

Ahojte prosim o radu. Idem so 4 mesacným syncekom na operaciu, koli zarastajúcim nechtikom na oboch vekých palcoch na nožickach, mäkké tkanivo mu prerastá cez nechtík ma to zapálené a hnisavé. Boli sme sa objednať k plastickému chirurgovi na opeáciu no ja mám velké obavy. ako to tam bude prebiehat, ci bude moct normalne papat kedze kojim ci s tym budu nejake problémy,pred narkozou a potom ako sa preberali vase detičky..☹dakujem velmi pekne za odpovede

ellca123
5. feb 2015

ja som bola srocnou dcerkou na operacii strabizmu
najprv vysetrenia,potom hospitalizacia na3 dni,zobrali ju na operac.salu a mala celkovu anestezu
jeden den prespala,ocka zalepene,potom vsetko OK

andrejka1974
5. feb 2015

ja som bola so 7 mesacnou dcerkou a zvladla to super, neboj sa kojit budes moct este aj o 3.00 rano pred operacioua potom po operacii bude mat infuziu, tekutiny chybat nebudu urcite to zvladnete

alenka777
5. feb 2015

@zuzanka8883 ja som bola s trojtýždňovym synom, všetko bolo našťastie ok....držím palce....

latvia
5. feb 2015

@zuzanka8883 budes hospitalizovana v nemocnici alebo ides na jednodnovu chirurgiu pri fakultke hore na triede snp v kosiciach? pred operaciou deti mozu cajik, trosku, aj to cca 4 hod najneskor pred operaciou, vsetko ti to povedia na predoperacnom vysetreni. nebude to dlha narkoza, po narkoze dieta mozes nakojit az ked bude uplne prebrate , schopne si odkaslat, prehltnut bez problemov. deti tieto veci lepsie znasaju nez rodicia 😉 vsetko bude ok, neboj

zuzanka8883
autor
6. feb 2015

@latvia ideme do starej fakultnej nemocnice do Ke na kliniku plastickej chirurgie. Och tak to bude hrozne nas malý je velký hlados neviem ako to vydrzi papa kazde 2 hodiny v noci, uz teraz sa zacinam bat . Vy ste lekárka ci sestricka?