Ahojte, to sme jedini, co cele sviatky travia s teplomerom, liekami, inhalatorom a doma na gauci? Vsetci davaju fotky, pribehy z chat, snehu a pod.
Depta ma to. Chori nebyvame, ale tieto sviatky nas to draplo vsetkych 4. Je to daco silneee. 🙁
Ano zial je vela chorych, aj ja poznam takych co boli cele sviatky chori, alebo takych kde len jedno dieta a tym padom vsetxi sedia doma.my sme si to odkeutili zaciakom decembra tento rok, minuly zial tiez na vianoce..tiez ma to deptalo..toto je negativum socialnych sieti, kedysi clovek nic nevidel sedel spokojny doma🤷♀️ja len rozmyslam co my robime zle, ze nemame tolko penazi na tie destinacie..vela vela aj mojich “znamych” odletelo do exotiky, dalsi chaty a zbytok su chori🤷♀️
Vam zelam skore uzdravenie
Aj my sme celá rodina chora tieto sviatky. Tiež sme mali plány ist na turistiku, lyžovačku atd, nakoniec sedíme doma s teplomerom a čajom
Teď jsem na stene zachytila hlášku: tento vírus je podľa mňa kríženec Covidu, chrípky typu A-Z, stredovekého moru, cholery a niečoho uniknutého z opičích laboratórii 😆
Tak přesně, taky jsme na hromadě a je to hodně divná nemoc🙉
hlasim sa do klubu nas je 5 a drzi nas to uz mesiac
My sme tiež chorí všetci 4, už vyše týždňa. Žiadne návštevy, nič, sedíme doma, poobede sa chodíme, trošku poprechádzať. Tiež dookola len variť čaj, inhalovať, dávať lieky, čistiť nos 😕
U nás toto bláznivé obdobie chorôb začalo týždeň pred vianocami a stále nie je koniec🙈 ja mám antibiotiká ,syn zápal priedušiek ,malá už bola ku Vianociam aj uzdravena celkom a od dnes vracanie a horúčky … normálne má ide už poraziť z toho . Stále sme zavretý doma 😢
Aj my sme cele sviatky doma. 0d 21. decembra starsi (laringitida) tyzden ho islo zadusit a den pred vianocami sa pridal mladsi s horuckami, soplom a kaslom... Ked uz sa mi vcera zdalo (po dobrati atb), ze bude lepsie konecne. Dnes rano sa zobudil cely vyhadzany (takze znova smer pohotovost). Poviem vam uprimne, ani poriadne neviem, ze boli vianoce. Cele zle.. Uz nech to skonci 🙏
Ja som cele vianoce prelezala, mala som mykoplazmy 3 tyzdne doma na antb. Teraz to chyta priatela a aj doma maminu cize nieste jedina
Moja ma kiahne stihli sme aspoň 24 a 25 v pohode minulý rok ani to mala vtedy šarlah 🙈
Aj my sme boli a teda aj veeeľa ľudí okolo nás
@berenika39 strasne divna choroba.mna lapla 10.den choroby u nas doma. A ja ze to uz dam.aku mam silnu imunitu🙉🤣😫🙄😭😪
@nifnea presne.kolegyna je v dominik.republike..v teplucku.. asi vypnem fcb..
@lenuska9999 my to iste.aspon ze sme stihli chatu pred vianocami, ale mala som ine plany ako behat z izby do izby s teplomerom a cajom😫
ale isteže. 23. večer dcére vyletela teplota na štyridsiatky. tri dni som nespala a prežívala. potom jej bolo jeden deň lepšie a v noci zasa 39 °C. tak sa trápime ďalej.
Podobne aj u nás , ja teploty , syn už je okej ten ležal 5 dni … a nič len hrdlo a teploty dookola celý deň 🙂 snáď to odíde čím skôr od všetkých , v mojom okoli nepoznám snáď nikoho kto je momentálne zdravý, každí si niečím prechádza
Anoo aj ja mam vela takych co su v teple slebo luxusne chaty..
Inak ja som bola chora koniec novembra zac dec a wste stale nie som fit, a dokonca mam pocit ze sa mi cche vratit kasel😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡ktory len ustal ale neprestal🙈🙈
Aj ja som chorá od 24-teho.Takžke super darček 😉
Som chorá už mesiac a nie a nie sa z toho dostať. Za lieky som dala takmer 100€. Raz lepšie, raz horšie a musím chodiť do roboty. Prestalo ma to baviť, musím na PN ☹((
presne aj u nás...od 20teho ležím skapatá,pridal sa aj manžel...a tak skapatí sme fakt dlho dlho neboli....totalne KO,vysoke teploty,strašný kašel,unava,bolesť tela.Neviem ci nejaky virus...ale teda drapol si nás a vďaka nemu dovolenkujeme stále na gauči 😭😔 až ma to štve
@majusqwa ano, ze to ma takyto priebeh.1den dobre a zase sa vrati. Co to jeeee😭
@tinus139 potom kto chodi na tie lyze a chaty?🤣
@nifnea hroza.akoby uz ani atb nezaberali🙄😫
@sudocek u nas sa teplotuje od 20. Od 23. Aj nuz a druhy syn. A mna to draplo dnes, na 10.den-odkedy sa o nich staram, spim s nimi, kontrolujem..
@xenia65 cooo..boze.. moji crp 6.ale mne sa to na chripku nepodoba.taki su vsetci zahlieneni🙄🙁
@magduska2 aj mna to stve.mala som ine plany.syn sa moc tuzil ist korculovat, druhy na turistiku. Lezime skapati na gauci a cunime do bedne🙄🙁
Mi nevrav, ja od minulého štvrtka žalúdok v prdeli cely týždeň, ja ok a od dnes frajer vracia , ten sa aspon na Vianoce najedol 🤣
@laurika173 a čo vám dali na to vyhadzanie na pohotovosti?
@jovka u nas mladsi ani pri stole nevladal sediet.39 mal.
Taketo Vianoce sme este nemali. Ach.
Ano,aj crevna viroza je. Ble.
Asi vypnem fcb, nech ma to nedeprimuje🙄🙉
Ak ťa to poteší, pošlem ti fotku z postele so strapatými vlasmi a kopou vreckoviek okolo 😁😁 v mojom okolí je práveže toľko chorých, že až...