Pekny vecer vsetkym. Syn 3r berie Cefzil sirup, ma anginu, berie teraz 6-ty den a ma komplet zafarbene zuby. Umyvame dva a niekedy aj viackrat denne, pred mesiacom u zubarky mal zubky v top stave. Je to pisane ako vedlajsi ucinok, no nic sa nepise o tom, ze ci zafarbenie zmizne. Mate prosim niekto skusenost a pripadne radu? Zajtra zavolam doktorke, no dnes som z toho na nervy, tak sme sa tesili, ako sa nam dari s tymi zubkami :(.
Nám taktiež ospatneli zúbky, chytil sa nám taky povlak. Cefzil sme brali 10dni..
Boli sme na dentálnej hygiene, pekne to zišlo a teraz ma už stále pekne zúbky 😉ako predtým..
@dzulli1980 ma ich vyslovene hnede popri dasnach az do stratena. Je to dost viditelne a neda sa to umyt. Dnes aj naznacoval, ze ho boli, ked sme vecer cistili (ma NKS, rozprava slabo). Starsia mala cefzil tiez, ked bola mladsia a zuby jej nezafarbilo.
@bobincek uff, to rada pocujem. Dakujem. Zajtra rovno zabezpecim termin u zubarky.
To je zmena bakteriálneho prostredia a zafarbenie zmizne časom
Aj nám zafarbenie zmizlo do 2 týždňoch.
A neberie aj niečo iné? ... moja dcéra mala viackrát Cefzil sirup a nikdy sa jej zuby nezafarbili resp. to nebolo také, že by som to nejako riešila ... nepreháňaš trochu?
@misscelaneous