Cebion multi - skúsenosti

vandica
16. jan 2018

Kočky pls, ktorých detičky uživali Cebion Multi, nevysypali sa vám z toho? Máme virozu a afty v puse, dr. nam dala cebion na to. Dala som to malemu prvykrat na obed a vecer bol vysypany - chrbat, krk, brucho. Tak neviem ci z toho, alebo je to niečo ine. A ešte otázka, davali ste aj nadalej vigantol alebo iny vit. D? Lebo na letaciku cebionu je napisane, ze ked sa to uziva nema sa uzivat iny vit D a dr. mi nic take nepovedala. ĎAKUJEM.

bibistec
17. jan 2018

No c bion je,chemicky liek a dieta moze reagovat. My sme sice ziadnu reakciu nemali ale vy mozte. Ak liek obsahuje d vitamin tak znizite davku vasho d cka o to mnozstvo kolko je v c bione

majkabm
17. jan 2018

@vandica cebion multi berie od príchodu z pôrodnice, 2x denne 5 kvapiek a vigantol 2 kvapky denne. Reakciu nemal. Na bežnej poradni aj poradni pre nedonosené deti sa pýtam, či mám zmeniť dávkovanie, odpoveď je vždy, že nemeniť. Syn má pol roka.

vandica
autor
17. jan 2018

@bibistec
@majkabm dakujem baby

jankas18
27. jan 2018

@vandica mne dala doktorka Preventan Quattro cmulat 1x denne.kupila som citrónovú príchuť a syn to pekne cmulali. Pomohlo nám to na afty aj virózu.musi mať viac ako 3 roky.

vandica
autor
27. jan 2018

@jankas18 Ďakujem, ale maly bude mať ešte len 8mesiacov. No nakoniec vyhádzaný nebol z toho, ale mal šiestu chorobu.

keyneska
27. jan 2018

Môj malý sa nielenže vysypal z cebionu ale aj zle spával, takže po týždni som mu ho prestala dávať, zmena prišla hneď, baby mám teda skoro celú fľaštičku toho cebionu, ak by ste niektorá chceli pošlem vám ho.

jankas18
28. jan 2018

Ja ďakujem u nás to nejde

simadamko
6. mar 2019

@keyneska Mozem sa opýtať ako ste sa vysypali?
Akurat to riesim, mala ma na ruke take petechie, nie vyrazky ale akoby cucflek...a nevieme najst pricinu....a jedina zmena je cebion multi🤷