Dobry vecer, vsade len cbd oleje tak by som sa chcela spytat na skusenosti. Chcem to prebrat s neurologickou ale zatial ma zaujimaju recenzie. Najlepsie epi + kombinacia s poruchou pozornosti + celozivotna nechut do jedla a neprospievanie = u dietata 6rokov.
Myslite ze by to nejak pomohlo?
@cocolino234 zdieľam tento názor.
@janhe ja si rovnako myslím že môžete ísť do toho, samozrejme si treba dať záležať na správnom výbere.
Wau dakujem, tak vyskusame
A dufam ze aj na chut do jedla pomoze lebo ona je neskutocne tenka ako pavuk a vobec nejje.
Koncom maja mame ist na gastro este ale skusim teda aj ten cbd ci jej zvysi chut
Baby a ak nikoho neurazim, tak bojujem so svojim moralnym predsudkom. Niesom nescitana ani nezcestovana, len vzdy som povazovala marisku za proste drogu a tak, ja som bola vzdy proti tomu i ked viem ze pomaha a pouziva sa aj v zdravotnictve no a teraz proste tak zo sebou bojujem. Mozte ma nejako upokojit uistit ze na tom dcera neostane nejak zavisla alebo ze ked jejbto prestanem davat ze sa nezhorsi situacia, resp ze z toho nebude mat nejake halucinacie.
Prosim nesmejte sa mi no ja som okolo tejto temy ani ,,nesla,, lebo som to brala ako nejaku no go zonu
@janhe nemusíte sa vôbec ničoho báť. Ja by som možno trošku poopravila CBD je kanabinoid ktorý sa získava extrakciou z konope väčšinou z technickej konope (sativa je najznámejšia a najpoužívanejšia), čo znamená že konope obsahuje tak na príklade povedané 80% CBD a 20% THC ( to je príklad pre predstavu že konope má viac CBD než THC) a zas marihuana naopak má väčší obsah THC než CBD.
Netreba sa toho THC v CBD báť aj to je potrebné aby bolo obsiahnuté vo fullspectrum CBD, sú to úplne minimálne množstva povolené u nás na Slovensku je 0,2%. Ale málo výrobcov uvádza presný podiel thc dajú si tam iba znaky menej a číslo (čo za mňa moc košer nie je). Niekomu stačí CBD bez thc alebo len obyčajný izolát ale ak vám môžem odporučiť určite choďte do fullspectra.
@cocolino234 môžem sa spýtať ktorý uživate?
@cocolino234 prosim ta koľko % CBD užívať pred spaním?
@elisse247 dobrý deň 🙏vedeli by ste mi poradiť či by toto bola dobrá kúpa čítam že sa v tom vyznáte a na trhu je toho veľa . 10% 1kv. má 3,7. Canabionidu.
Majú aj 15 % v 1 kv. je 5,5 canabionidu. Myslyte že v tomto je už veľa?
@ctrl ak som si dobre všimla tak to chcete len na spánok v tom prípade sa dávajú mikrodávky a pokým ste ešte neužívala CBD tak 5% fullspectrum čiže s obsahom THC bude pre vás správna voľba alebo ešte lepšia voľba by bolo na spánok CBN to je rovnako canabinoid ako CBD, CBG a iné a ten je viac vhodný práve na spánok.
A ešte ak vám môžem poradiť tak si pozerajte oficiálne stránky olejov, čo viem tak herbforce už má aj také automaty kde si rovno viete olej už aj kúpiť.
😊