Často chorý štvorročný chlapček

octaviagolf
13. jún 2017

Ahojte maminky kamarátka má syna skoro 4r.. býva často chorý keď chodí do škôlky niekde na nete sme našli nejaké vitamíny ktoré pomohli...neviete niečo účinné čo by malému pomohlo aby nebol stále chorý vždy má problém zo zápalom priedušiek.. idú aj na dovolenku a pôjde určite aj do kúpel..
Vopred vám ďakuje 😁😉

emi16
13. jún 2017

Mandle ma vysetrene?
Nasa bola pd oktobra nonstop chora
Sadlo jej to aj na srdiecko
Mandle mali velkost 2 co je na zvazenie ci vybrat, alebo nie
Ale kedze jej to sadlo na srdiecko kardiolog povedal von
Mandle su vonku a kocka je uz mesiac a pol zdrava
Od 1.6 je v skolku
A to ma imunitny deficit

katieg85
13. jún 2017

@octaviagolf na alergologii bola?mojej kamosky syn bol skoro kazdy mesiac na antibiotikach z prieduskami a zapal pluc.a zistili ze je alergik

octaviagolf
autor
13. jún 2017

@katieg85 áno chodí aj na alergologiu ale tam nič nenašli

anabeth
14. jún 2017

nevieme o kamarátke nič, ťažko radiť- ak už pochodili lekárov, treba upraviť stravu- je to otravné a nikto to nechce počuť, ale deti dnes jedia málo zeleniny a o to viac preťažujú organizmus sladkosťami už od rána- cerealie, bielou múkou a nekvaklitným tukom a potom sa divia, že dieťa nemá žiadnu imunitu- žiadne lacné syntetické vitamíny typu Marťanko tu nepomôžu, navyše nech dáva C vitamín od Jamieson- spojený s D vitamínom
- sledovať pitný režim dieťaťa, - keď má len obyčajnú nádchu a má dehydratovaný organizmus, hlieny mu ľahšie stečú nižšie a chytia sa priedušky ( predpokladám, že také veľké dieťa si už vie zodpovedne vyfúkať nos)
- denne treba brať dieťa vylietať von bez ohľadu na počasie - cesta 5 minút zo škôlky domov sa neráta!
- uržovať zdravú klímu v byte, veľa vetrať,
- chlapček je už veľký, najsť mu šport, kde bude chodiť na pravidelný tréning, to robí s imunitou zázraky

emi16
14. jún 2017

@anabeth
Dovolim si nesuhlasit
Moje obe zjedia kopec zeleniny a ovocia
Maximalne 2 gumove cukriky, alebo 2 kocky kvalitnej cokolady za den
Nevysmazane, nepreprazame, nepresolujeme
Mala plavanie, korcule a teraz robi gymnastiku
Vonku ficia na kolobezke a bicykli
Vzdy ked sa da je vonku
A predsa maju obe imunitu na orovni 6 mesacneho dietata
A to ta starsia ma 5 rokov
Kamoska ma baby v rezime doobeda sladkosti poobede tiez a su chore 3x za rok a to maju len nadchu

eeffka
14. jún 2017

@octaviagolf ma "skoro 4roky" , toto je prvy rok v skolke?
ak ano tak nic len si sadnut a cakat... kym to prejde, prvy rok byva zly a je to prirodzene. Zbytocne stopat do decka extra vitaminy, povzbudzovaky imunita sa musi vybudovat sama

meluela
14. jún 2017

@octaviagolf nic nepomoze, len z toho vyrast a mozno bude mat celkovo horsiu imunitu - to je genetika a moc s tym clovek nespravi

lili777
14. jún 2017

Toto zúfalstvo som zažívala aj ja, deti obe stále non stop choré, priedušky, kašle, sople, uši, hrdlá, hnačky, vracačky...kolotoč každý druhý mesiac, občas sa do škôlky chodili len nakaziť a zase doma po týždni. Obaja imunodeficit, liečba liekmi, vitamíny, blbosti sme skúšali všetky, stravu mali dobrú, sú jedáci, takže ovocie, zelenina, všetko bolo. A teraz čo pomohlo??? VYRÁSŤ Z TOHO...nič iné, len vydržať. A to mi ozaj malá dala smutný "rekord", že v jednom roku mala 8x hnisavý zápal stredného ucha, ATB vždy. Ale u nej sme dali aj mandľu vybrať, to pomohlo výrazne. Ale ináč len vek pomohol, posilnila sa imunita. Teraz len počujem - v škole vracačky, v škôlke vracačky, sople, všetko...moje deti KONEČNE NIČ!!! som nedúfala, že sa dožijem.

anabeth
14. jún 2017

@emi16 a z toho vyplýva, že deti máme pchať sladkosťami? každý je predsa iný, iné gény, iná psychika
nevieš čo by bolo, keby si sa o svoje deti tak nestarala, možno by im imunita vybuchla katastrofalne- alergia, astma, rakovina
ak matka hľadá riešenie, niekde začať predsa musí
moje deti nastupovali do školky len na predškolskú a vôbec choré neboli, dr. povedala, že sú už veľké a imunita je vypestovaná, takže nie je pravda, že každý školkár si tým musí prejsť

truskawka
14. jún 2017

@emi16 Zdravím, ako sa to prejavilo, že jej to sadlo na srdiečko? Ďakujem.