Ahojte, prosim vas maminky co davate vasim skolkarom na podporu imunity? Nas maly 3r.ako nastupil do skolky je stale chory, doma je viac ako v skolke, dlhodobo uzivame Imunoglukan a veru nepomaha, pred skolkou nebyval vobec chory. Mate skusenost co pomohlo vasim detickam? Zvazujem este Arko Defenses mate skusenost? Dakujem
Nic. Zbytocne vyhodene peniaze. Moj syn bol tiez vkuse chory. Teraz nastupila dcera a zatial bola len tyzden doma s kaslom. A este raz mala 3 dni teplotu trochu. Cize zalezi od dietata.
Nic nepomohlo, bol vkuse chori nielen on ale aj ja. 2roky fakt ze stale a potom uz menej. Ked nastupil do skoly tak akoby utalo a choroby nic
Nič... Je to normálne a prirodzené kedže je tam cca 20 detí, z ktorých x bude aspon trochu chorých a je tam snimi zavretý 3/4 dňa.
Niektorým pomohol starší súrodenec, ak bývali mladší od neho chorí alebo, že chodil medzi deti ked ešte nechodil do školky - kruzky atd...
Moja mala 5x zapal priedusiek minulý rok, alergo jej dala Imunor 🙂 ale nato nestačia obyčajné sople, kasle..
Teraz jej robím preplachy nosa, kolostrum dávam a občas ked si spomeniem dračí sirup a beta glucan
Juuj ste ma nepotesili 🙈😁 viem, ze to chce cas no je mi luto ked ho vidim choreho stale fakt vydrzi tam tyzden a potom dva tyzdne doma to je o nervy toto a my s muzom tiez hned sme chori od maleho a predtym sme nebyvali vobec chori nikto.
Môj syn tiež býval často chorý pomohlo vybratie nosných mandlí + návšteva imunoalergologicky, zistila totiž bunkový deficit, zníženú imunitu... Dala mu Imunor a zatiaľ sa celkom drží, od septembra bol chorý iba 1x a to bez ATB (čo je uňho úspech)
Môj ma 5 do škôlky chodí už 3 roky ale tento rok masaker. Týždeň v škôlke 2 doma..
@lettinka Nic, len cas. Vsetko ostatne boli len vyhodene peniaze a zbytocna nadej, ze toto uz snad zaberie.