Moj syn je prvak.Skolku zvladol v pohode.Parkrat chory,vacsinou ked bolo nieco v skolke.Ale ako nastupil do skoly je kazdy mesiac,dva chory.Kasel,nadcha,horucky.pred dvoma tyzdnami mal chripku s horuckou,vracanim.pred tyzdnom zas dva dni crevnu chripku.teraz zas hrozny kasel,horucka.nechapem to.ci je oslabena imunita,ci nove bacily v skole.vzdy sa rychlo zotavi,dr mu da antibiotika a o par dni je ok.ale vela vymeskava zo skoly.nema niekto podobnu skusenost?mam ist na alergoimunologiu?zacala som mu davat na podporu imunity imunoglukan.ale este su to len dva dni.inac ked je zdravy tak mu chuti jest,vsetky certi s nim siju.ale ked ochorie tak je uplne hotovy.predtym maval maximalne kasel nadchu,teplotu vynimocne.dakujem
máme, za prvé dva roky vymeškal po 200hodín z celého roka, zvládli sme to, nemá ani medzery v učení 😉 , žeby vedel niečo menej než ostatní .... len my sme iný prípad, že sme bývali chorý od 1roka stále, stále kašel, vysadili sme mlieko a pomaly sa to začalo upravovať, sme tretí ročník a má len 30dní zatial vynechaných
@dorotka202 moja dcera mala to iste-cely druhy a polku tretieho rocnika sme mali individualny program a chodili sme len na preskusanie... bol nam urobene u detskej lekarky krvny obraz,snimok pluc, krcne vysetrenia-mandle museli ist von-a tak cely imunoprofil-sofka mala velmi nizku imunitu-boli sme na imunore-teraz sme dva roky na isoprinosine a neviem co je chore dieta... treba to podchytit na zaciatku...ja by som sa na tvojom mieste poradila s detskou lekarkou o postupe...
Nasa dr da antibiotika a hotovo.chodi tam s nim manzel.lebo ja musim viest syna do skolky a mame este aj malu.ja by som sa uz popytala,nech nieco robi a nielen hned antibiotika.uz vazne rozmyslam nad imunoalergologiou.tam mu spravia vysetrenia.tak asi sa tomu nevyhneme
@dorotka202 tie základné vie urobiť detská lekárka.....ku imunoalergololičke sa objednáš....prvé vyšetrenie....na druhé vyšetrenie vezme odbery.....potom možno kožné testy.....
To poznam na imunol. Chodila som tam s mladsim synom lebo mal ekzem a ked mal rok tak bol polrok chory kazdy mesiac.nic mu tam nezisti,na ekzem dostaval masticky a vyrastol potom z toho vsetkeho.teraz je to uz v norme.ale aspon mu tam spravia krvne testy.nasa doktorka radsej posle inde akokeby mala sama spravit.ale to je uz ina diskusia.
@dorotka202 detská lekárka mu nevzala krv....výter...?......rtg pľúc, dutín.....,,,,,potom by som zvážila imunoalergológa.....