Prosím vás, 3 ročná dcérka je 4x chorá za posledné dva mesiace. Pred 2 tyzdňami mala aj antibiotika a teraz je zas chorá. Sopliky, kašeľ... Poraďte čo jej mam dávať, už fakt neviem pripadne ale vyšetrenie si žiadať od Dr? Ďakujem
@mata391 moja 4r. Je tento rok nonstop chora všetko ma v poriadku dala som ju na odber aj na alergo v marci dokopy asi 2 mesiace bola v skolke od septembra 🙈ze od aprila bude super zdravá a nic vydrzala najdlhšie 9dni minulý týždeň az 4 dni....v utorok ju davam do škôlky tak som fakt zvedavá ale zas aj ja som schytala pred 2 tyzdnami dutiny hrdlo minuly ty ok a teraz opat uz 2 noci som nespala co ma boli hrdlo ....zas nasa lekarka neda antibiotika pokial crp neukaze.....takze mala len raz v novembri podla lekarky musi prejsť a vydržať do 6r 7r
Skoro kazdy deuhy týždeň som tam...teraz v piatok som dala zobrať ai vyter kedze prvykrw mala.soplik akoby hnis jej tieklo a neg
@mata391 to je výsledok častokrát škôlky... Rodičia nemajú čas, šupnu choré deti do škôlky a iné si to zlížu
My sme tak sli od septembra. Vkuse jeden, druhy, obaja... Dlhodobo imunoglukan bol nanic, zacala som mladsej davat narosan cucoriedkovy a pri chorobe som skusila koloidne striebro aj do nosika. Uz som bola zufala, teraz je uz teplejsie tak hadam bude chvilu dobre
Po atb m9hla mat znizenu imunitu..stačí, ze v skolke je chore dieta, a je to. Alebo prechladlo vonku. Je len polka maja, este nie je tak teplo ako v lete.
Ahoj, ja mám 4,5 ročného syna a stále to isté dokola. Dr. nás poslala na krčné aj na alergológiu. postupne vybavujeme. o mesiac aj odber krvi. možno je to u Vás zväčšená nosná mandľa. treba asi zájsť k odborníkovi... ale aj tak určite povedia, že to je "normálne", že si dieťa buduje imunitu...