Ahojte vedeli by ste mi poradiť mám 8 ročného chlapca a 3 ročne dievčatko a skoro každý mesiac sú chorý,prechladnutý raz jeden raz druhý niekedy s antibiotikami.niekedy nie máte nejaké dobré skúsenosti niečím na imunitu čo pomohlo čo Vám buď predpísala doktorka alebo voľný predaj. Ďakujem za každú radu.
@pupetko263 dvojky aj dcera mali chronický soplík a kašeľ nepretržite s prestávkami možno 2-3týždne. Upravili sme stravu, začali sme užívať zelené potraviny, hygienu nosa praktizujeme a naučila som sa prírodné recepty, ktoré odporúčam ďalej., liečenie bylinkami, obklady. Pozývam Vás do svojej stránky na FB Život so zelenáčmi alebo ma nájdete na FB Lucia Ťažká
Vitamin D, C Kaloba, Preventan
Strava ,sport,C,D vitamin,B komplex,Narosan
Byť veľa vonku, v prírode, športovať, neobliekať viac ako je nutné, otužovať, veľa ovocia, zeleniny, ...
Toto u nás funguje a lekára navštívime tak raz za rok, dva. Ani si to neviem predstaviť, že by bol doma každý mesiac s niečím.
Pri 3rocnom, ak chodi do skolky, mi to príde normalne. Ale aby bol tak casto chory 8rocny? Byval chory,ked bol maly? Chodil do skolky? Byva casto na cerstvom vzduchu?
@pupetko263 skúste Martankov alebo vibovit imunoglukan... Najviac sa nám osvedčili Martankovia.