Často choré deti

pupetko263
31. mar 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť mám 8 ročného chlapca a 3 ročne dievčatko a skoro každý mesiac sú chorý,prechladnutý raz jeden raz druhý niekedy s antibiotikami.niekedy nie máte nejaké dobré skúsenosti niečím na imunitu čo pomohlo čo Vám buď predpísala doktorka alebo voľný predaj. Ďakujem za každú radu.

dadka128
31. mar 2022

@pupetko263 skúste Martankov alebo vibovit imunoglukan... Najviac sa nám osvedčili Martankovia.

lucipaj
31. mar 2022

@pupetko263 dvojky aj dcera mali chronický soplík a kašeľ nepretržite s prestávkami možno 2-3týždne. Upravili sme stravu, začali sme užívať zelené potraviny, hygienu nosa praktizujeme a naučila som sa prírodné recepty, ktoré odporúčam ďalej., liečenie bylinkami, obklady. Pozývam Vás do svojej stránky na FB Život so zelenáčmi alebo ma nájdete na FB Lucia Ťažká

mimi3008
31. mar 2022

Vitamin D, C Kaloba, Preventan

riskoh
31. mar 2022

Strava ,sport,C,D vitamin,B komplex,Narosan

clovekoj
1. apr 2022

Byť veľa vonku, v prírode, športovať, neobliekať viac ako je nutné, otužovať, veľa ovocia, zeleniny, ...
Toto u nás funguje a lekára navštívime tak raz za rok, dva. Ani si to neviem predstaviť, že by bol doma každý mesiac s niečím.

zorkahorka
3. apr 2022

Pri 3rocnom, ak chodi do skolky, mi to príde normalne. Ale aby bol tak casto chory 8rocny? Byval chory,ked bol maly? Chodil do skolky? Byva casto na cerstvom vzduchu?