ahojte môj teraz už 11 ročny syn asi po mne máva migrény,riešila som to minulý rok,ct mozgu ok,ležal aj v nemocnici, neuro eeg ok, neurologička mi povedala,že to môžu byť i neurozy,stavalo sa to tak 2x do mesiaca,bolesť hlavy poobede alebo ku večeru pozvracal sa,zaspal,po spánku úplne ok, teraz od nového roku mal migrénu asi 2x, ale pribral na váhe, dosť aj papá a stáva sa mu 1x za týždeň,že mu príde ťažko nevoľnosť na zaludku a pozvracia sa, začínaju u ňho i hormonálne zmeny pomalu, dávam mu magne b 6 denne, v utorok ideme na 11 ročnú poradňu,tak lekárke o zvracaní samozrejme poviem,stáva sa to i u vás že sa vám 1 x za týžden zvracia?
aj moja sestra ma silne migreny a vzdy pri tom zvracia. skusala vselico, hocijake lieky ale nepomohlo, jej zabera, vysadit uplne mlieko mliecne vyrobky - to jej spusta migrenu a potom ma pokoj, ale ked to uz vypuklo, nedalo sa vela robit. vacsinou sa jej tiez po spanku ulavilo, tak by som ti rovnako odporucila poskusat co zo stravy mu robi zle...
a psychicky je chlapec v poriadku? netrpí úzkosťami, strachmi, fóbiami? nezažíva nejaký druh stresu, ktorý predtým nemával? problémy v škole, rodine,...?
s migrénami zatiaľ moje deti netrpia, ale ja áno....Od mala. niečo mi nesadlo na žalúdok, začala bolieť a hlava a nastalo vracanie - spôsobilo úľavu.... Trpím tým dodnes. aj stres môže spôsobiť migrénu....známa mi tvrdila, že na príčine môže byť aj žlčník....možno má pravdu, ale ja k lekárovi nerada. mne dali tabl. sumatriptam - len neviem či deti môžu...aj potom dobrý je žalúdočný čaj - kúpiš aj v lekárni....
Môj tiež bolesti a zvracanie, ako chodíme na gastro a zistili mu rôzne potravinové alergie, v diéte to prešlo.
Komplet krvny obraz. Zapisovat si cca mesiac co presne papa a hladat spustace. Vela pobytu na cerstvom vzduchu pravidrlny rezim vodu kvalitne potraviny plus by som odporucila navstevu kvalitneho fyzioterapeuta ktory ovlsda vojtovku dns bcc mozno ide aj o blokadu napr krcnej chrbtice
Co sa tyka zvracania,migreny, tam sa treba zbavit TOXINOV,organizmus je preplneny toxinmi zo stravy, z ovzdusia,stresov a toho sa treba zbavit.
Cize detoxikovat a upravit crevnu floru, zlikvidovat zle bakterie a nastolit dobre bakterie.
V hrubom creve je 80 % IMUNITY ulozenej a tu je zaklad mat to v poriadku.
Ked je tam problem , je problem s travenim a vtedy je na zvracanie, potom su migreny lebo organizmus je preplneny vsetkym moznym.
Ked sa organizmus ocisti, odlahci, zbadate ako pomozete tymto ludom.
Mavala som aj ja migreny take, ze som musela z prace odist.\
Roky uz neviem co to je,vdaka detoxikacii,vyzive.
Ak hladate ako na to,napiste mi do spravy
@iva330 skus aj gastro ja mam napr migreny aj zo stravy mam hit a to brutalne ovplyvnuje a tiez daj testovat celiakiu. Ja mam neurologicku co sa zaobera vplyvom stravy na neuro ochorenia a neskutocne veci to su. Existuju spustace migreny. Drzim palce