Ahojte. Moj muz ma alergiu a mrka s ocami a pri tom robi rozne grimasy.Mne tvrdi,ze je to zlozvyk.asi pred 3 tyzdnami som si vsimla,ze mrkat zacal aj nas 2rocny syn.pytala som sa ci ho bolia ocka,ale povedal ,ze nie. Radsej ho uz ani nato neupozornujem,lebo vtedy zacne naschval este viac mrkat. Myslite, ze to ma po otcovi,alebo len videl jeho,ze to robi ,tak sa ho snazi napodobnit?akeho lekara mam navstivit?ocneho,ci neurologicku?dakujem za rady
Neviem či to tvoj syn odpozoroval od otca, ale moja kamoška to s malým taktiež riešila. Bola u očnej tam nič nezistili tak museli na neurológiu.
@nathuska na 99 perc.to odpozoroval od ocina. ono, ked uz s tym raz clovek zacne, tak sa toho tazsie zbavuje, neda sa to zastavit tak lahko. Ja som tento zlozvyk mavala ako dieta, a ked mam velmi stresove obdobie, tak sa mi to vracia. Zabera mi na to pravidelna zvysena davka b-komplexu. Ak nepomoze, tak potom neurolog a ocny, nech vyluci poruchu.
Aj moj vtedy 2,5 rocny zmurkal. Telefonovala som dr. a ta nam poradila OCUFLASH. Vravela, ze ak sa to do tyzdna nezlepsi, mame prist a posle nas na ocne. Nastastie zabralo a do tyzdna prestal zmurkat.
@nathuska pokial ja viem, tak vela zmurkaju ludia, co maju zhorseny zrak a potrebuju okuliare. Ak sa ti to nezda, tak potom k ocnemu.