Časté nutkanie na močenie u 9 ročnej dcérky

marduliena
9. dec 2012

Ahojte mám 9r dcéru a dnes ju stále nutka na močenie myslím že má asi zápal, neviete čo by jej pomohlo dala som jej urologicky čaj.Nemám s tým skúsenosti tak pomôže my každá rada.

sissy27
9. dec 2012

@marduliena a aj sa normálne vyciká, alebo máličko a aj to páli, bolí?

junovka
9. dec 2012

@marduliena nech vypije 1-2 L brusnicoveho dzusu.Mladsej dcerke som to robila asi pred mesiacom a preslo jej to.Pokial by ju to palilo a bolelo cim skor navstivit lekara.

marduliena
autor
9. dec 2012

Vyciká sa, a po chvili ju znova tlačí a nejde, jej a štípe ju ked ciká ale pôjdeme pre istotu k pani doktorke.

zvedavamt
9. dec 2012

Na zápaly močových ciest je výborná kapucínka - tinktúra. Je to siné prírodné antibiotikum, úplne bez vedlajších účinkov a zaberá aj na streptokoka a stafylokoka. Brusnicové doplnky z lekárne by boli fajn,keby tam nenatrepali tolko cukru, preto pozor na zloženie, kedže cukor zhoršuje každý zápal v tele. Hlavne dostatok tekutín a nohy v teple.
Drzim palce

marduliena
autor
10. dec 2012

Ďakujem vám že ste sa ozvali a poradili 🙂

babulka1978
10. dec 2012

@marduliena asi niekede prechladla.....ten brusnicovy dzus je dobry na to 🙂 a hlavne teplo obliekat a nesediet na studenom 🙂 vela tekutin....a kysle zhorsuje to palenie...a cukor predlzuje zapal.....