Časté nadúvanie bábätiek. Je to normálne?

idris
5. apr 2010

Neviem ci uz je tu taka tema ale nenasla som to tu. Ja mam momentalen,ale asi je to od narodenia malinkej, taky problem ze velmi vela prdka netrpi kolikou, nem ani krce v brusku , hoc stolicu mame cca raz za 7 dni ale to sme plne kojene. Od deckej dokt. sme dostali sab simplex a momentalne aj duphalac (prehanadlo) aby sme castejsie kakali ale zatial nepomaha 😢 najhorie je ze ju tie prdiky budia cez den ale uz aj v noci , su to vazne strely 😅 😅 . Co sa tyka mojej stravy a mna ja nemam vetry z nicoho iba z vajec a tie nekonzumujem takmer vôbec. Ale mm je uprdeny 😕 myslite ze to moze byt geneticke?? alebo je to iba z mliecka ?? Leboja uz neviem z coho a preco to tak je

dzobko
5. apr 2010

Ahoj idris,
skus vynechat aj strukoviny, kapustu, kel, rajciny a brokolicu. Ty s tym problemy mat nemusis, ale v mliecku to je. A kup si Infacol, je urceny pre dojcata. Obsahuje liecivu latku simeticonum (rovnako ako espumisan, ale ten nam nezabral), dietatku neublizi a funguje tak, ze viaze bublinky vzduchu, ktore dietatko prehltne spolu s potravou a tak predchadza naduvaniu. Podava sa vzdy jedna kvapka pred jedlom priamo do ustociek. nam velmi pomohol. 😉

idris
autor
5. apr 2010

dzobko z toho co si napisala som nic nejedla uz vyse dvoch tyzdnov a nic sa nezmenilo ale vobec nic, skusim teda infacol , espumisan L mame ale mala po mno bola zla a velmi, to doslova prestala prdkat ale potom mala krce v brusku ☹ ☹

latvia
5. apr 2010

sab simplex je to iste ako infacol a espumisan, takze menit nemusis...
tiez by som obmedzila naduvaciu stravu a cerstve pecivo....a na lepsie kakanie je dobra stavicka slivkova od hippu, staci mala lyzicka do pusinky pred kojenim, bude ti lepsie kakat a tym aj menej prdkat 😉 ak ani toto nepomoze tak jej kup probiotika

dzobko
5. apr 2010

Latvia ma pravdu v tom, ze vsetky spominane lieciva su na rovnakej baze (simeticonum), ale nie su uplne rovnake. Nam espumisan nepomohol, naopak infacol ano.

latvia
5. apr 2010

nam infacol nie, sab simplex ano 😀 espumisan som nepouzivala 😉

dzobko
5. apr 2010

Treba vyskusat, zrejme kazdemu sadne nieco ine. Pravda je aj to, ze netreba cakat zazraky a zlepsenie ocakavat az o par dni...

kathynka
5. apr 2010

na kakanie daj malickej cerstvu jablckovu stavu...v 4 mesiacoch uz moze...ja opatrujem 6-mesacneho chlapceka a kedze moja mamina je pediatricka, tak mi to poradila a odvtedy kaka jak hodinky 🙂

latvia
5. apr 2010

jj, jablckova alebo aj hroznova stava, slivkova....to su osvedcene prehandala, isto niektore zaberie 😉

idris
autor
6. apr 2010

Dkujem dievcence za rady tak ja skusin nejaku stavu 🙂 lebo lieky z lekarni nepomahaju

corinno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
corinno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
idris
autor
6. apr 2010

cajiky na podporu dojcenia uz nepijem, na brusku lezime kolko sa len da,a cvicime ako keby sa pripravujeme na spoartakijadu ale my mame problem ze prilis vela prdkame 😖