Časté nachladnutia 9 mesačnej a 5 ročnej

ibas
7. máj 2022

Ahojte. Prosím vás máme rekord 3 x do mesiaca sople kašeľ zachripnutie teploty. Po vyliečeni 8 dní pokoj potom zase.
Moja otázka znie. Kaloba dávate ju aj deťom pod jeden rok? Ak áno koľko kvapiek. V pribalovom letáku je až od roka. Prípade ako to riešite vy...odsávanie morská voda zvlhčovače vzduchu difúzer s olejmi všetko máme.
Pri 5 ročnej časté inkefty 4-5 dňové nachladnutia teploty sopeľ kašeľ ako riešite? Jej dávam hneď kalobu.

Vďaka

mirkava
8. máj 2022

@ibas chodíte na imulogiu? Mali by ste 😊. Treba to poriadne vyšetriť. 3x do mesiaca je dosť.

elizabet173
8. máj 2022

@ibas nemáte doma príliš teplo, nie sú naobliekané, ste vonku denne hodiny? Možno ti to nosí staršia zo škôlky, čomu sa niekedy často ubrániť

luccija
8. máj 2022

@ibas mali robené vytery hrdlo, nos?

ibas
autor
8. máj 2022

@luccija nemali a veru ze sa už chystám.

ibas
autor
8. máj 2022

@mirkava staršia bola na imunológii kde jej ale nebolo nič zistené. Ak je doma dlhsie nebýva chorá. Akonáhle ide do škôlky stačí 5 dní a je chorá. Preliecim ju a zas to iste. Rátali sme s tým ze ak bude chodiť do škôlky bude chorlavejsia ale toto je extrém.

3nikus30
8. máj 2022

@ibas Ahoj. A ako riešiš prevenciu? Akú majú stravu? Mojim detičkám sa veľmi osvedčili na imunitu zelené potraviny -jačmeň a chlorella gw. Počula si už o nich? Síce začali sme ich papať kvôli inému problému ale krásne sa odzrkadlí aj na imunite,moje detičky majú takmer 5 a 1 rok. Ak by ťa to volalo tou prírodnou cestou rada poviem viac 🙂

ibas
autor
8. máj 2022

@3nikus30 možno by som aj skúsila. 5 ročná je zlý jedak. V skolke vraj zje všetko ale doma katastrofa. Myslím ze nemá veľmi dobre návyky stravovacie. Keď mám na rovinu napísať.