Ahojte. Prosím vás máme rekord 3 x do mesiaca sople kašeľ zachripnutie teploty. Po vyliečeni 8 dní pokoj potom zase.
Moja otázka znie. Kaloba dávate ju aj deťom pod jeden rok? Ak áno koľko kvapiek. V pribalovom letáku je až od roka. Prípade ako to riešite vy...odsávanie morská voda zvlhčovače vzduchu difúzer s olejmi všetko máme.
Pri 5 ročnej časté inkefty 4-5 dňové nachladnutia teploty sopeľ kašeľ ako riešite? Jej dávam hneď kalobu.
Vďaka
@ibas nemáte doma príliš teplo, nie sú naobliekané, ste vonku denne hodiny? Možno ti to nosí staršia zo škôlky, čomu sa niekedy často ubrániť
@ibas Ahoj. A ako riešiš prevenciu? Akú majú stravu? Mojim detičkám sa veľmi osvedčili na imunitu zelené potraviny -jačmeň a chlorella gw. Počula si už o nich? Síce začali sme ich papať kvôli inému problému ale krásne sa odzrkadlí aj na imunite,moje detičky majú takmer 5 a 1 rok. Ak by ťa to volalo tou prírodnou cestou rada poviem viac 🙂
@ibas chodíte na imulogiu? Mali by ste 😊. Treba to poriadne vyšetriť. 3x do mesiaca je dosť.