Dobry den.. Mam problem s dcerkou (4roky) neustale chodi cikat pritom vycika par kvapiek, moc po vysetreni je kompletne OK nic ju neboli nepali ide o to ze na den pojde aj 30x curat naw Dr sa vyjadril ze to iste robia parazity tak pila sirup na preliecenie ( je skolkarka, nema so skolkou nijake problemy nic s tym aby to bolo spojene) viete mi niekto poradit kde sa w tymto problemom obratit na ake vysetrenia ist... A v noci spi acely cas iba vtedy opakovane, as s
Toto moze byt kludne aj zalezitost psychiky.
Urcite jej teraz cez leto neobmedzuj pitný rezim.
Nie je v jej zivote nejaka zmena? Neudialo sa nieco?
Nechaj ju tak, co sa bude diať, ked na jej cikanie nebudes reagovať
@lubka3171985 tiez som to mala, ked som bola v puberte. Mala som vzdy pocit, ze mi treba na zachod ale pritom to tak nebolo. Vela robil aj stres v mojom prípade. Davala som si väčší pozor na krize, zvysila som odost vodu a zmizlo to. Držím Vám palce
stres moze spravit vela, to, ze nejaky stres preziva ty nemusis ani len vediet, mozno je to len v nej :/
@viktoria1425 Zdravim... Mozno aj to.. Dnes mi vsak uz ukazovala ze ju boli podbrusko :( skusim sa vypytat na urologiu uz som z tej situacie bezmocna
@lubka3171985 ak to ma dlhodobo ci nema bakteriu v moc. mechure vacsinou to riesia atb ale ak by ste nasadili brusnice napr urinal dlhodobo chrani mocove cesty pred vznikom zapalov ci uz z bazena alebo zaparenia.
Ma to psychické, v prípade ze všetky fyziologicke príčiny boli vylúčené.
@lubka3171985 ak ma moc komplet o.k , mozete skusit ti ze ak je na zachode tak bech tam istane 2-3minuty aby sa mechur uplne vyprazdnil...a tiez nepit vela vody narazovo ale pi troche