Časté močenie 2-ročného dieťaťa

anna_anicka83
4. aug 2024

Dobrý deň,
zajtra skoro ráno vyrážame na dovolenku. Avšak tieto 3 dní syn veľmi často močí. Začalo to tak, že sa znova pocikával na večerný spánok. Ale dnes a včera naozaj často chodí na WC. Inak sa na nič nesťažuje, je čulý, nemá teplotu. Išli by ste ešte dnes aspoň na pohotovosť? Ďakujem.

luciferka93
4. aug 2024

@anna_anicka83 a nepije viac vody? Pripadne niečo čo je mocopudne? Nemáte doma papieriky ktoré sa namacaju do moču, pripadne zbehnúť do lekárne.... Ja by som nešla pokiaľ ho nepáli, neboli nič... Lebo na pohotovosti aj tak iba z moču budú zisťovať a nemusia tam ešte nič vidieť 🤔 možno by som len zavolala na pohotovosť a poradila sa, lebo záleží aj kam na dovolenku idete ci na Slovenku abo zahraničie.

anna_anicka83
autor
4. aug 2024

@luciferka93 Tak pije dosť, ale to on zvykol stále. Papieriky nemáme, ale chcem ísť do lekárne aspoň po Urinal, tak môžem kúpiť aj tie. Práveže ideme do Chorvátska, nie na Slovensko. Asi teda zavolám, ako to vidia oni.

luciferka93
4. aug 2024

@anna_anicka83 ono teraz vonku není ani taký hic ako býval tak možno telo viac vylúči ako spotrebuje lebo môj tiež chodí viac krát. Ale keď idete do chorvátska by som cinkla na pohotovosť možno ti poradia dáke preparáty keby náhodou ☺️

fineta
4. aug 2024

Dať vyšetriť hladinu cukru v krvi. Pre istotu.