baby,
obraciam sa na vas s prosbou o radu. mojmu 4 roc. synovi tecie skoro kazde rano krv z nosa. teraz je to uz lepsie, nie tak casto, ale predsa sa mu este spusti len tak z nicoho nic. len chvilku, a hned to prestane. myslite si ze je to nebezpecne? modrinky ma tiez, ale furt sa niekde udrie. inac sa na nic nestazuje. treba ist na nejake vysetrenie? dakujem
Darina
a tiez mi tieklo povacsine len rano alebo v noci.. 🤐
ale inac nema ziadne problemy...a to zistili z krvi? uz som sa bala niecoho horsieho. na internete som sitoho precitala viac nez dost a dost ma i vystrasili....
dakujem nelika
nie z krvi, robili mi kasika imunologicke vysetrenie na vsetko mozne... robi sa to mimo sezony a polopatisticky povedane - dali mi na predlaktie kvapku alergenu a pichli ihlou, podla reakcie (zarecvenanie, svrbenie) zistia ci si alebo nie si na danu vec alergicka... hned ako som zacala brat lieky na alergiu (zodac alebo claritine a pod.), krvacanie prestalo 😉
skus sa poradit s vasou lekarkou.. urcite by bodlo ORL vysetrenie a potom imunologicke 😉
...popripade aj vysetrenie na hematologii 😕
Náš Dávid takto krvácal vyše roka, na ORL a hematológii mu nič nezistili, takže ideme na imunoalerg. a uvidíme.
Ale medzičasom už krváca menej.
počula som od jednej lekárky aj vysvetlenie typu-on z toho vyrastie
tak tej lekarke by som povedala 😠 😠 😠 svoje
Ja keď som bola malá, tiež mi často tiekla krv z nosa, hocikedy sa spustila, aj v noci, tuším 2 x mi to vypalovali, to už nepamätám 😝 , ale ja som z toho vyrástla, v puberte sa to sem tam zopakovalo, ale teraz v dospelosti, nevim čo j to tieť krv z nosa 🙂
ked je to len rano, moze to byt aj suchym vzduchom v spalni, hlavne ked sa kuri, teda teraz v lete by to malo ustat. skus sledovat, ci to nie je viac v zime.
praveze nie, je to teraz pred letom...
Moj syn mava tiez tento problem, detska lek.nas poslala na ORL a leptali mu cievku. Len teraz sa mu zase spusta z druhej dierky tak budeme musiet ist znova. Mava to vacsinou v takomto obdobi z alergie.
a boli ho to ked mu to robili? a brali mu aj krv?
baby dik, za vsetky nazory a rady
mojej dcére krváca tiež pravidelne...je alergička...a tiež ráno.začala som jej nos vyplachovať morskou vodou a máme pokoj.boli sme aj vypylovať žilky v nose,ale moc to nepomohlo.tá morská voda je super.aj menej kýcha ako predtým.
dadak, skus mu najprv podavat vzssie davky vitaminu C, resp. Ascorutin a uvidis, ci to prestane.
dadak u mna bolo caste krvacanie z nosa priznakom zacinajucej alergie - sennej nadchy.. nikto nevedel co mi je az nakoniec (mala som 7) mi na imunoalergologii povedali ze je to "ono"