Časté infekcie horných dýchacích ciest

darinka76
7. máj 2014

Dobrý večer,mám 3,5 r. syna,ktorý zacal v sept.min.roka chodit do skolky....predtým nebýval často chorý,skor vynimočne...teraz je to priam horor.....dnes večer ochorel znova...před 2 mi týzd.sme dobrali atb -z druhé v zápatí...jedny nezabrali.....najprv sopliky a kasel-mierny,nie častý,ale na počutie vážny(mali sme předtím aj 2 x laryngitidu,tak som sa bala,aby to zase nebola ona),při druhých nasadených atb sa potvrdila u krcneho lekára predsa laryngitida...☹ .Prešli teda dva týždne a sme zase chorý.. nádcha, chriplavý hlasok...nepokoj,kasel.......tak zase davam calciový sirup, fenistil kvapky, vetrala som uz 2 x.....velmi plakal,ked som spomenula,že dáme zábal na hrdielko s olejom..tak som mu nedala...nechcela som,aby vystrajal, a este sa m ten hlások zhorší.....bojim sa rana, ja len dufam, a modlím sa,aby to prešlo,i kde si myslím,že je to len moje zbozné prianie...☹(( Chcem sa preto opýtat...co by ste mi poradili na zvýšenie imunity,,,dávam mu nadalej Bio Gaiu probio olejček,inak nič..podotknem,že je maý velmi slabý jedák ovocia a zeleniny.. 😖 😢

siska53
8. máj 2014

Ahoj,przdovsetkym vacsina skolkarskych deti na,zaciatku byva casto chora.
co sa,tyka imunity,tak na,to su dobre aj tie kvapky peobioticke,co davas,to urcite,ale i rakytnikovy olej(niektore deti ho ale mozu odmietat),rakytnikovy sirup,my napriklad kupujeme rakytnickov. Plus davaj cecko a nam pri chorobe (my zatial len,nadchy kvoli nosnej mandli mavame nadchy) odporucila dr. i kalobu,sinupret a ja davam,i echinaceu.
urcite otuzovat a pohyb na cerstvom vzduchu.
mozno by sa zislo orl vysetrenie ci imunoalergologia preventivne.

suzzi_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aliza
8. máj 2014

@darinka76 no, darmo budes davat rozne umeliny na podporu imunity, ked nedostava v strave vitaminy, teda zrejme nema poriadnu, vyzivnu stravu. Ak mozem poradit, skus vysadit na urcity cas vsetko mliecne, najma jogurty. Odkedy moje deti nejedia jogurty, tak chori neboli ani raz. Predtym sme mavali anginy a rozne druhy kaslov. A samozrejme, obmedzit sladkosti, rafinovany cukor naburava imunitu. Ked obmedzis sladke a namiesto toho ponuknes hrozno, mrvku, jablko....tak chvilku bude protestovat, ale ked nic ine nedostane, ziadnu sladkost, tak si zvykne aj na ovocie. Sladkost daj len hned po obede, nie ako snack medzi jedlami. Vsetko je to o navykoch a tie navyky u deti budujeme my, rodicia 😉.